Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok-dél: olcsóbb bérletek január 11-től!

2010.01.10. Bata Attila

Chopok-dél: olcsóbb bérletek január 11-től! Vasárnaptól véget ér a szlovák síszezon legdrágább időszaka. Mivel az iskolások visszatérnek az iskolapadokba, az orosz, ukrán és egyéb szláv testvérek hazautaznak a pravoszláv ünnepek után, valószínűleg kisebb lesz a tömeg a pályákon. Számos helyen hétfőtől olcsóbban lehet síelni.
Chopok sosem arról volt híres, hogy alapból kedvezményekkel csábítson síelőket a síterepére, ez az árképzés az északi oldalon nem is változott. Igaz, az északi oldalon is olcsóbban lehet síelni hétfőtől, az eddigi 31 euró helyett 29 euróba kerül a napijegy, de csak az előzetesen meghirdetett árakhoz igazodik a síterep. A rendkívüli árengedményt a déli oldalon találjuk, itt 26 euró volt a napijegy vasárnapig, és a menetrend szerint 23 euróba kerülne hétfőtől, de!

Chopok déli részére rendkívüli kedvezményeket vezetnek be hétfőtől, így a felnőtt napijegy csak 19 euróba fog kerülni, köszönhetően annak, hogy a korlátozott hóviszonyok miatt nem teljes üzemben működik a síterep. A rendkívüli napijegyárak visszavonásig lesznek érvényben, pontosabban addig, amíg meg tudják nyitni a Kosodrevina feletti pályákat is. Jelenleg a négyüléses és két húzólift üzemel, összesen két kilométernyi pályát lehet használni, a hóréteg 70-80 cm vastag.

Ilyen Chopok-dél, ha minden csodás. Mil képei a galériánkból.
KOMMENTEK

Szállástippek
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.