Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagy havazás miatt elmaradt Miklós Edit futama

Ezen a svájci pályán érte el eddigi második legjobb világkupa eredményét

2016.02.11. 2016.02.13. Magyar Sí Szövetség | frissítve: 2016.02.13.

A két évvel ezelőtti sikeres szereplését szeretné megismételni vagy felülmúlni Miklós Edit a női alpesi sízők világkupa sorozatának Crans Montana-i lesikló futamában a hétvégén. A szakági ranglista 12. helyén álló sízőnk 2014-ben ezen a svájci pályán 5. helyen végzett.
Frissítés!!! Törölték a női alpesi sí világkupa szombati lesikló futamát Crans Montanában. A nagy mennyiségű friss hó miatt a pálya alkalmatlanná vált a versenyzésre, ezért a futamot vasárnap 10:30-ra halasztották.
50-70 cm hullott ma reggelre pályára
50-70 cm hullott ma reggelre pályára
Miklós Edit a múlt hétvégén ismét a legjobb tízben szerepelt lesiklásban, 7. helyezésével idénybeli második legjobb eredményét érte el a németországi Garmisch-Partenkirchenben. Remek szereplésének köszönhetően már a szakági ranglista 12. helyéről várhatja a folytatást.

Kép: Miklós Edit / Facebook Christophe Pallot/Agence Zoom
Kép: Miklós Edit / Facebook Christophe Pallot/Agence Zoom
A világkupa női mezőnye két év után tér vissza a svájci Crans Montanába, ahol szombaton a lesiklást, vasárnap pedig a szuper-kombinációs versenyszámot rendezik. Miklós Edit számára ismerős a pálya, ugyanis 2014 márciusában 5. helyen végzett lesiklásban, és ez jelenleg a második legjobb világkupa eredménye.

„A múlt heti Garmisch-i versenyem után viszonylag gyorsan kipihentem magam, masszázs és edzések segített a regenerálódásban. Az előttem álló hétvégén ugyan két versenyszámot rendeznek, de én csak lesiklásban indulok, a vasárnapi szuper-kombinációban nem állok rajthoz. A pályával kapcsolatban pedig az a tudat, hogy itt gyors voltam már egyszer, az nagy inspiráció számomra. Nagyon hajtok majd az újabb sikerért” – mondta Miklós Edit.

A világkupa lesikló futama Miklós Edittel
Helyszín: Crans Montana (Svájc)

• 2016. február 13. szombat, 10:30 (női lesiklás) TV: Eurosport 1, 10.15
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.