Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csak szombat-vasárnap: kinyit a Sípark Mátraszentistvánban

2019.12.13. Sípark.hu

A szétterített hóalapra lehullott, friss 5-7 cm-es hónak köszönhetően eldőlt! Holnap kinyitunk erre a hétvégére a Panorámalifttel és a SíoktatóPark felső teraszával! Szombat - Vasárnap (9:30-16:30) Kedvezményes bérletárakkal várjuk a síbarátokat!
Mai webkamera kép a Síparkból
Mai webkamera kép a Síparkból
Működő sípályák: 4-5-6-7. Figyelem a pályák még nem síelhetőek teljes szélességben, de már működni fog az 1 km-es pályánk! Mivel a “kis korongos” és a csákányos felvonók nem működnek még, az 5-ös pályáról a parkoló felé a gerinc alatt egy ratrak nyomon lehet majd visszacsúszni.

A szokásos nyitvatartási idővel holnap 9:30-tól kezdődik a sízés. Esti sízés nem lesz még.
Egyéb szolgáltatások a hétvégén: Síkölcsönző, Hütte.

A hétvégén kedvezményes bérletárakkal várjuk a síbarátokat! Felnőttek előszezoni szenior, a diákok és szeniorok pedig gyermek jegyárban csúszhatnak majd.

A jövő héten hétfőtől a Sípark zárva lesz a téli szünetig!

Várható újranyitás a hideg érkeztével: 2019. december 26-án. A következő napokban jelentős enyhülés érkezik, így a pályán a hóréteget meg kell őriznünk “hóalapnak".

Hóágyúkapacitásunknak és a már elkészült alapnak köszönhetően, akár 2 éjszakai intenzívebb hóágyúzást követően újra nyithatóak lesznek a pályák.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.