Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csodás pályákkal várják a hétvégét Eplényben

2014.02.06. | Szerző: Intersport Síaréna
Az utóbbi két hétben rengeteg havat gyártottak a Nordica Síaréna 44 hóágyújával. A lejtőket 50-60 cm-es tömörített hóréteg borítja. Rendszeresen ratrakolnak, kitűnő minőségű pályákra számíthatunk a hétvégén is.
Összesen 3,5 kilométer hosszúságban a következő pályák vannak nyitva Eplényben: teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, és nyitva van a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Hétvégére pedig beindítják a T3 tanulófelvonót is. A nagy felvonókapacitásnak köszönhetően a NordicaSíarénában nem jellemző a sorbanállás a lifteknél.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Üzemel a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. A felszerelés mellett az oktatási órákatis lefoglalhatjuk előre.

Öt helyen élvezhetjük a hütték varázslatos hangulatát. Ínycsiklandozó finomságokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és DasWeltauto Körvár, az Erdei Betérő és a Jégbüfé.

Péntek este zártkörű rendezvényt tartanak a sípályán, emiatt pénteken reggel kilenckor nyitnak és 15 órakor már be is zárnak.Kárpótlásul aznap a négy órás jegyek mellé ajándék két óra csúszást adnak mindenkinek. Ez csupán egyszeri alkalom, a hétvégén természetesen a szokásos rend szerint tart nyitva a pálya. Szombaton 09:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 09:00-tól 18:00-ig várják a vendégeket.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 222 vendég és 21 regisztrált felhasználó látogatja.