Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dachstein-West: nyolcfős kabinos épült

2015.02.07. Stánicz Balázs

Már az idei szezonban munkába állt a Dachstein-West síhinta legújabb büszkesége, a nyolcfős Donnerkogelbahn kabinos, ami egy régebbi duplaszékest váltott le. Az elkövetkezendő években tovább 11 millió eurót költenének a síparadicsomra.
Emlékszünk még a duplaszékes Riedlkopfra? A lassú duplaszékesen egy vékonyabb regényt is könnyedén kiolvashattunk felfelé libegve, idén már a facebookos becsekkolásokkal is igyekeznünk kell, olyan gyorsan röpít fel minket a síhinta legújabb kabinosa.
Az új kabinos a pályatérképen
Az új kabinos a pályatérképen
Az Annabergi völgyből, egészen pontosan Astauwinkelből induló kabinos közel 1500 méteres magasságba szállítja a vendégeket, ahol remek sípályákon juthatunk vissza a völgybe. A kabinos nyáron is üzemelni fog.
Decembertől már üzemel
Decembertől már üzemel
A síparadicsom az elkövetkezendő években további 11 milliót invesztál a fejlesztésekbe, elsősorban a hóágyúrendszer bővítésébe, melyre a viszonylagos alacsony magassága miatt szüksége van a pályáknak.
KOMMENTEK

Szállástippek
Der Ulmenhof
2015-ben felújított, igényes, 2-8 fős apartmanok Gosauban, Dachstein-West síterepétől 2,5 km-re, az ingyenes síbusztól 30 méterre! Az apartmanok a téli szezonban 7 éjszakára foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpendorf Dachstein West
A hangulatos 6 és 8 fős házikók 400 fő részére kínálnak kényelmes szálláshelyet, 50-450 méterre Dachstein West sípályáitól. A főépületben recepció, minishop, medence és szaunarészleg is található. Reggeli pékáru rendelésre kérhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Gutjahr csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A családi vezetésű 4 csillag Superior színvonalú szálloda Abtenau központjában található a helyi karkogeli sípályák közelében, Dachstein West-Ananbergtől pedig 11 km-re. A wellness részlegben beltéri medence, szauna, szolárium és fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.