Menü ≡

Deep Purple zárja az idei szezont Ischgl-ben

2013.01.24. | Frissítve: 2013.04.22. | Szerző: Bata Attila
Szokás szerint ismét szuperkoncert lesz a tiroli síterepen. Már szokásosnak mondható, hogy Ischgl-ben a legismertebb előadók adnak koncertet a szezon kezdete előtt és a szezon végeztével. Az idei szezont április 30-án a legendás rock banda, a Deep Purple zárja.
2013. április 30., Ischgl
h i r d e t é s
Elton John, Kylie Minogue, The Killers, Mariah Carey, Lionel Richie, Rihanna és Pink. Csak néhány név a teljesség igénye nélkül azok közül, akik az előző években a Top of the Mountain koncertek keretében felléptek Ischgl-ben. Valószínűleg jól sikerülhetett az idei szezonnyitó is, amelyet a Scorpions tartott, hiszen a szezon végére is egy legendás rock csapatot hívtak meg a szervezők.

A koncertek érdekessége, hogy az előadók a síterepen 2300 méter magasságban felépített színpadon lépnek fel. Elton John zongoráját például helikopterrel kellett annak idején a színpadra szállítani, mert nem fért be egyik liftbe sem. A színpad közelében körülbelül 20.000 rajongó fér el.

Természetesen a teltház garantált, és a legjobb az egészben, hogy a szokásoknak megfelelően, a belépőjegyet nem kell venni, elég egy érvényes síbérlet! Bár az is igaz, hogy az árakat ilyenkor kissé trükkösen alakítják ki, a napijegy ezen a napon 80 euróba kerül, de a háromnapos bérlet csak 113 euró. Tehát síeléssel összekötve már árban sem tűnik rossznak.

Deep Purple - Smoke On The Water (Live At Montreux 2006)
Az idei évben tehát a Deep Purple a vendég. A kedd délutáni koncerten biztosan elhangzanak majd az örökzöld klasszikusok is ("Smoke On the Water", „Fireball", "Strange Kind of a Woman" vagy a "Child in Time"). A Deep Purple többször is játszott alpesi fesztiválokon (Zermatt, Crans Montana), tavaly elhunyt tagjuk, Jon Lord, lelkes síelő, és a svájci hegyek szerelmese volt.

2013.01.24. 12:06:25 vmate
Ott kéne lenni!

Nyáron Szfváron a FEZEN-en fellépnek!
M.
2013.01.28. 07:53:19 Soma
Azt hiszem, én mindenképp elmegyek, kettős okból is: Kedvenc síterepem Ischgl és kedvenc együttesem a Purple, szerintem ezt én nem tudom kihagyni.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »