Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Déli pálya teljes hosszban síelhető Kékestetőn!

2013.01.18. | Szerző: sielok.hu
Déli pálya teljes hosszban síelhető Kékestetőn! Szombat reggel 9.00-től teljes hosszban síelhető lesz a Déli sípálya – síautóbuszok közlekednek! Ezen a hétvégén igazi téli idő várja vendégeinket és az időjárás előrejelzések további hideget és egy kis havat is jósolnak. A kékesi bekötőút jól járható.
Szombaton (jan. 19-én) teljes hosszában, az 2 kilométer hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája, a kékesi Déli pálya. Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok („guruló kabinos felvonók”) is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre.

A Kékestetői parkoló megtelte után, a kékesi bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a sí-autóbuszok.

Fontos tudnivaló: Az érvényes síbérlet ára magában foglalja a síautóbuszok használatát, de csak érvényes síbérlettel lehet igénybe venni a síautóbuszokat!

A Déli sípálya felső szakaszán mind a 3 lift működik (csákányos, tányéros, húzó) ami gyakorlatilag a sorban állás nélküli síelést teszi lehetővé!

Egy nap Kékestetőn, a webkamera képei 2 percbe sűrítve
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 119 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.