Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: 10 eurós napijegyek a szezon végéig

2014.03.03. sielok.hu

Donovaly: 10 eurós napijegyek a szezon végéig Mától, március 3-tól, új időszámítás kezdődik a szlovákiai Donovaly (Dóval) síterepén. A síterep döntése értelmében minden típusú napijegy 10 euróba kerül. Az akció egészen szezonzárásig tart, tehát ebben a szezonban már végig ennyi lesz a jegy ára, csak a nyitva tartó pályák listáját kell majd figyelni.
A kedvezményes ár a síterep mindkét oldalára vonatkozik (Nová hoľa és Záhradište). Természetesen a döntésben az is közrejátszik, hogy mostanában már erősen tavaszias hóviszonyok között lehet síelni. A pályák állapotáról és az üzemelő liftekről indulás előtt érdemes tájékozódni a síterep honlapján. Jelenleg mind a két ülőlift közlekedik, valamint a Funpark liftjével együtt öt húzólift üzemel. A pályák közül az alábbiakat lehet használni: 1, 2, 2a, 4, 6, 7, 8, 9 és 17-es.
KOMMENTEK

Szállástippek
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.