Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Harminc százalékkal olcsóbb bérletek Donovalyban!

2009.02.26.

Harminc százalékkal olcsóbb bérletek Donovalyban! 2009. március 2-án, hétfő reggeltől komoly árváltozás következik be a közeli Donovaly síterepén. A bérletárak egységesen, minden kategóriában 30 százalékkal lesznek olcsóbbak. Újdonság, hogy a 18 éven aluliak részére még olcsóbb – junior – jegy is váltható a pénztárakban.

Donovaly és Veľká Rača közleménye:

A síbérletárak 30 %-al csökkennek, Donovaly és Veľká Rača síelésre hívnak! Téli sportrajongók figyelem! Már hétfőtől, március 2-től megkezdődik az idei téli szezon kedvezményes síelése a PARK SNOW Donovaly és Snowparadise Veľká Rača központokban.

Használják ki a kiváló hóviszonyokat egy jó síelésre mindkét síközpontban, napijegyek már 18 € -tól kaphatóak! Újdonság! A 18 éven aluli (junior) vendégeinket még ennél is kedvezőbb árakkal várjuk.

Nyitva tartás naponta: 8,30 - 16,00

Éjszakai sízés naponta : 17,30 - 21,00

A bobpálya megfelelő idő esetében 11-16 óra között tart nyitva.

Korcsolyapálya ingyenesen áll mindenki rendelkezésére 9-tól 21-ig.

Ne tétovázzon, használja ki a telet a szlovák hegyekben!

További információ a www.parksnowdonovaly.eu és a www.velkaraca.com oldalakon.

Megjegyzés: További kedvezmény nem lehetséges, a kedvezményeket nem lehet összevonni. A nyugdíjasok részére ugyanaz a tarifa van érvényben, mint a diákok számára.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.