Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
SÍTEREPAJÁNLÓ
Schladming 4 Hegy
123 km hóbiztos pálya és 44 modern sífelvonó.
Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Ausztria egyik legnagyobb összefüggő síterülete - 270 km
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Eddig elégedettek a síszezonnal a karintiai síterepek

2013.02.25. | Szerző: Batus
Eddig elégedettek a síszezonnal a karintiai síterepek Üzemeltetői szempontból már túl vagyunk a szezon legfontosabb időszakain, vagyis a karácsonyi és újévi ünnepeken, és nemrég ért véget az egyik legfontosabb periódus a három hétre elosztott iskolai síszünet. A közép-karintiai síterepek elégedettek az eddigi szezonnal, sokan javulást várnak tavalyhoz képest.
Az osztrák Kleine Zeitung portál körkérdést intézett a közép-karintiai síterepekhez az idei szezon eredményeivel kapcsolatban. Valószínűleg az idén nem esett nehezükre az üzemeltetőknek erről a témáról beszélni, hiszen a tavalyi számokhoz képest az idei szezon sokkal biztatóbbnak néz ki.

Turracher Höhe

Nagyon, nagyon pozitívan alakul eddig az év. A síterep vezetője szerint az időjárás nem volt mindig ideális a szezonban, de ennek ellenére többlettel zárják majd a szezont. A Fun Parknak köszönhetően egyre több fiatal érkezett a síterepre. Szakértők szerint egy magasan fekvő, hóbiztos síterep forgalmában kisebb szokott lenni a különbség egy havas és egy átlagos tél között.

Gerlitzen

Itt a decemberi szezonkezdet és a február hozott szép eredményeket. Januárban nem mindig volt optimális az időjárás így ezt az időszakot az üzemeltetők átlagosként jellemezték. Átlagban naponta ötezren keresik fel Gerlitzen síterepét, az üzemeltetők optimisták az idei szezon eredményeivel kapcsolatban.

Klippitztörl

Itt körülbelül 15-20%-os emelkedést várnak az előző szezonhoz képest. Jelenleg is ideálisak a körülmények, majdnem egy méter vastag hó takarja a pályákat. Eddig átlagosan napi 3000 látogatót fogadtak. Márciusra újabb akciókat terveznek a vendéget idecsalogatására, csakhogy itt is jó eredménnyel zárják a szezont.

Falkert

Itt tavaly nagyon rosszul sikerült a szezon. A síterep vezetője szerint végre az idén már úgy alakul a szezon, ahogy kellene. Az idén rengeteg hó van, és tavalyhoz képest itt is garantált a nagyobb bevétel.

Hochrindl

Ezen a síterepen már 20-25%-os többletbevétellel számolnak az üzemeltetők és értelemszerűen nagyon elégedettek az idei szezonnal. Az idén átlagosan naponta 2500 bérletet tudtak eladni, ebben besegített az esti síelés, valamint a gyermek és családi kedvezmények.

Flattnitz

A tavalyi gyenge szezon után az egyik leghavasabb karintiai terepen is be kellett ruházni a hóágyúzás kiépítésébe. Az idei szezonban már a pályák 95%-át be tudták havazni. Az erősebb napokon körülbelül 700 vendég érkezett a síterepre.

Simonhöhe

A korábban az életben maradásért küzdő, apró síterep immáron a harmadik szezonját zárja veszteség nélkül. Az idei nagyobb nyereségben sokat segítettek a nagyszerű hóviszonyok, valamint a szezon folyamán megrendezett gyermek programok.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% TANÁCSADÁS SÍELŐK NAPTÁRA
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 86 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet