Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy hét után továbbra is lehet síelni Eplényben

2018.12.08. Bata Attila

Ma egy hete, hogy megkezdődött a síszezon Magyarországon, pontosabban a bakonyi síterepen Eplényben. A jó hír, hogy a síterep a december elsejei nyitása óta folyamatosan üzemel és ezen a hétvégén is várja a hazai síelőket.
Kép: Intersport Síaréna Eplény, 2018. december 4-én
Kép: Intersport Síaréna Eplény, 2018. december 4-én
Második hétvégéjét, illetve nyolcadik üzemnapját kezdi meg Eplény szombat reggel. A múlt héten készített technikai hó után ezen a héten is sikerült beindítani a hóágyúkat és felfrissíteni az A1-es pályát, valamint a T1-es tanulópályát.

Síelés kedvezményes árakon
A hétvégi nyitvatartás az alábbiak szerint alakul: szombaton reggel 9-től egészen 21 óráig lehet síelni, vasárnap szintén kilenckor nyitnak, de már 19 órakor zárnak.

A következő napok enyhébb időjárását valószínűleg átvészeli a leratrakolt, vastag hóréteg. A következő hét időjárása pedig nagyon biztatónak tűnik. Ha nagy havazást nem is várunk a Síarénába, de az éjszakai fagyok mellett folytatódhat a hóágyúzás.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.