Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy hét után továbbra is lehet síelni Eplényben

2018.12.08. Bata Attila

Ma egy hete, hogy megkezdődött a síszezon Magyarországon, pontosabban a bakonyi síterepen Eplényben. A jó hír, hogy a síterep a december elsejei nyitása óta folyamatosan üzemel és ezen a hétvégén is várja a hazai síelőket.
Kép: Intersport Síaréna Eplény, 2018. december 4-én
Kép: Intersport Síaréna Eplény, 2018. december 4-én
Második hétvégéjét, illetve nyolcadik üzemnapját kezdi meg Eplény szombat reggel. A múlt héten készített technikai hó után ezen a héten is sikerült beindítani a hóágyúkat és felfrissíteni az A1-es pályát, valamint a T1-es tanulópályát.

Síelés kedvezményes árakon
A hétvégi nyitvatartás az alábbiak szerint alakul: szombaton reggel 9-től egészen 21 óráig lehet síelni, vasárnap szintén kilenckor nyitnak, de már 19 órakor zárnak.

A következő napok enyhébb időjárását valószínűleg átvészeli a leratrakolt, vastag hóréteg. A következő hét időjárása pedig nagyon biztatónak tűnik. Ha nagy havazást nem is várunk a Síarénába, de az éjszakai fagyok mellett folytatódhat a hóágyúzás.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.