Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy kis tenisz a sílift kabinjának a tetején?

2018.09.19. Bata Attila

Érdekes műsort adott három teniszező az olaszországi Schnalstal (Val Senales) síterepén. A síterep két felvonójának két nagykabinját egymás mellé állították, és a kabinok tetejéről ütögettek egymásnak, kb. 300 méterrel a föld felett.
Rene Schittko és a Soysal testvérek (Erkan és Tony) már a világ számos érdekes pontján teniszeztek, ezúttal egy síterep liftjét, egy nagykabin tetejét választották. Ahogy a videóban is látható, a két kabint megállították egymás mellett, majd a két teniszező kimászott a tetőre és ütögetett egy párat. A hírek szerint 30-szor sikerüt egymáshoz ütniük a labdát.

Ezután következett a már névjegyükké vált mutatvány. Kissé lejjebb hozták a kabint, 150 méterre a földtől. Majd az egyikük a kabin tetejéről szervált a völgyállomásnál "fogadó" társnak, aki az ütőjével elkapta a légvonalban 220 méterről, kb. 180 km/órával érkező teniszlabdát.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Aparthotel Maso Corto csillagcsillagcsillag
2-6 fős apartmanok a schnalstali kabinos lift alsó állomásától mindössze 200 méterre. Az apartmanok mindegyike teljesen felszerelt. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, síkölcsönző, wellness. Akár ellátással is kérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.