Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyesületté alakult a Chernel István Sí Klaszter

2020.10.29. sielok.hu

2020. október 28-án, a 90 éves Normafa Síházhoz kapott meghívást a magyarországi Sí Klaszter tagsága, és összesen 20 különböző szervezet részvételével megalapították a Chernel István Sí és Turisztikai Egyesületet.
A Normafa Síház előtt az egyesület alapító tagjai
A Sí Klaszter öt és fél évvel ezelőtt, 2014. május 22-én, 15 alapító szervezettel alakult meg. Egyik középtávú célja volt, hogy egyesületté alakuljon. Az elmúlt évek során számos olyan fejlesztés megvalósult a magyar sípályákon, melyben nagy szerepe volt a klasztertagságnak.
Az alakuló ülést dr. Egri Katalin vezette le.
Az alakuló ülést dr. Egri Katalin vezette le.
A megjelentek megválasztották az egyesület elnökét, Fehér Gyulát, majd a két elnökségi tagot, dr. Egri Katalint, a Síoktatók Magyarországi Szövetség elnökét és Kőrösi Pétert, a Mátraszentistváni Sípark vezetőjét. Gyakorlatilag az eddigi elnökség dolgozik tovább. Felügyelő Bizottság elnökének Mikó Gergely, FB tagoknak Gramantik Csaba és Fülöp György került megválasztásra.
Az ülés elnökségi asztala
Az ülés elnökségi asztala
Az alakuló ülés után a tagok bejárták az épülő Normafa Park új épületeit, valamint a Normafa környékét. Anna-réten pedig megtekintették a tervezett sífutópálya és szánkópálya területét.
KOMMENTEK
melokaktusz | 2020.10.30. 17:49
A Síelj Itthon programot maximálisan támogatom. Szükség van az új épületekre, a régiek felújítására, de ez mit sem ér felvonók és hóágyuk nélkül. Jelenleg is több síterepünk rendelkezik felvonóval, de hó hiány miatt nem tudnak üzemelni.
Nem feltétlen a külföldi sí terepekkel kell felvenni a versenyt, hanem a cél az lenne, hogy az országban minél több helyen elérhető közelségben legyen hóágyuzott pálya.
Ez irányban vannak-e tervek.

Üdv. István
skioutlet | 2020.10.31. 08:38
Köszönet melokaktusz realista hozzászólásáért. Kérdésedre: honlapunk egyik tegnapi cikkében az Eplényben most megvalósuló hógyártókapacitás 20%-os bővítéséről is szó esik. Ezen felül egy másik síterepen jelenleg is kivitelezési munkálatok folynak, hógyártás kapacitás bővítése terén. Tervek pedig további három helyszínre vonatkozóan készek. Az engedélyeztetési eljárások jelentik a legnagyobb kihívást. Honlapunkon mindig beszámolunk a megvalósult fejlesztésekről, a fejlesztési tervek kisebb része is megtalálható.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.