Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elkezdődött a hóágyúzás Mátraszentistvánban!

2018.12.12. Bata Attila

Hétfő este beindultak a hóágyúk a mátrai síterepen is. Ma reggelre ugyan néhány centi hó is hullott a Sípark területén, de azért hóágyúk nélkül nem lesz elég hó a síeléshez. A webkamerákon és a síterep által közzétett képeken is látszik, hogy mennek a hóágyúk.
Ma reggel egyszerre 20 darab hóágyú készítette a havat. Az eheti időjárási előrejelzés kedvezőnek tűnik a hóágyúzáshoz, de a nyitás időpontja még bizonytalan.



Webkamera mai képe a síiskola pályáról
Webkamera mai képe a síiskola pályáról

Webkamera mai képe
Webkamera mai képe
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.