Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnaptól újra 2 km-en lehet síelni Eplényben

2011.01.23. sielok.hu

Vasárnaptól újra 2 km-en lehet síelni Eplényben Január 23-án, vasárnap végre újra kinyit a 2-es pálya és a 4-es pálya teteje is Eplényben. Nyitva lesz továbbá az 1-es pálya és az oktató terület. Működik az 1-es csákányos lift, a tanuló lift és az ország egyetlen 4-üléses liftje. Minden vendéglátó egység működni fog az eplényi Síarénában, ahol esti sízés is lesz 21 óráig.
Távolabbi kilátások a Nordica Síaréna információ szerint:

"Egész éjszaka és szombaton napközben is teljes kapacitással működött a szivattyú ház. Hóágyúztuk a 2-es és a 4-es pályát teljes hosszban, valamint a 3-as pálya egy-egy pontját és az 1-es csákányos lift felső szakaszát.

Vasárnapra virradó éjjel tovább hóágyúzzuk a 2-es és 4-es pályákat a holnapi nyitás érdekében.

Ezt követően vasárnap reggeltől a 4-es pálya alsó szakaszát és a 3-as pályát lőjük. Ezekkel a pályákkal szerdára szeretnénk elkészülni.

Már hétfő reggeltől elkezdjük ágyúzni az 5-ös pályát és a 2-es csákányos nyomvonalát. Ezeken a szakszokon jövő vasárnapra tervezzük a nyitást." Továbbra is hideget jósolnak a meteorológusok a jövő hét elején néhány cm friss hóval.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.