Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény december 7-én kezdené a szezont

Ma éjszaka kezdődik a hóágyúzás

2013.11.27. Intersport Síaréna

Az enyhe ősz után, viharos szelek szárnyán érkezett meg a hideg időjárás. Ma éjszaka már kemény ízelítőt kapunk a télből. Hógyártásra kiválóan alkalmas hőmérséklet várható, be is indítjuk a hóágyúkat. A víztározók tele vannak és a patakunk is folyamatosan biztosítja az utánpótlást, van miből havat gyártani.
A két napig tartó szél kellően lehűtötte a pályafelszínt, a felület kész a hó befogadására. Minden alkalmat megragadunk a hógyártásra. Bízunk benne, hogy marad a hideg idő és a Mikulás meghozhatja a nyitást. Szeretnénk december 7-én reggel elindítani az idei síszezont. Reméljük sikerül!
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.