Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény ingyenes síeléssel nyit december 9-én!

2021.12.08. Bata Attila

Ingyenes síeléssel nyitja meg a magyar síszezont december 9-én (csütörtökön) 11:00-kor az eplényi Síaréna Vibe Park!
Ratrak készíti elő a pályát (Kép: Időkép webkamera)
Ratrak készíti elő a pályát (Kép: Időkép webkamera)
Az A1-es pálya teljes hosszában síelhető lesz csütörtökön 11 órától 18 óráig. A síelők és snowboardosok a négyszemélyes ülőliftet ingyen használva juthatnak fel a hegytetőre.

A Síarénában számos fejlesztés zajlik, melyek a szezonban a vendégek kényelmét szolgálják, de ezek közül néhány még nem fejeződött be. A fejlesztési területeket kordonnal elkerítették, ezért az üzemeltetők a síelők türelmét és megértését kérik, de bíznak benne, hogy a síelés öröme feledteti ezt a pici kényelmetlenséget.

Csütörtökön a vendéglátóhelyek még nem nyitnak ki, azonban az üzemeltetők ingyen meleg teával kedveskednek a vendégeknek. Ezen a napon nem lesz még síoktatás és kölcsönzési lehetőség sem.

Szolgáltatások várható nyitása:

Kölcsönző: december 10., péntek
Kemencés büfé és/vagy Pizzeria: december 11., szombat
Síoktatás: december 11., szombat
KOMMENTEK
csabeszka | 2021.12.08. 18:09
Kár, hogy jelentős csapadék: ónos eső, fagyott eső, havas eső, majd du. talán havazás várható ott! Így ennek nem sok értelme van!
M61021 | 2021.12.09. 08:18
Nagyon jó! Gratulálok! Kár, hogy nem tudom szabaddá tenni magam. De ami késik nem múlik! Az se baj, ha nincs még büfé. Az nem elengedhetetlen feltétel a síeléshez. Hó és lift legyen, az a lényeg. Az időjárás meg lehet mostoha, fel kell öltözni. Jaj de várom már :)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.