Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: már kapható a kedvezményes szezonbérlet

2017.10.08. Bata Attila

A téli szezon közeledtének egyik legbiztosabb jele, hogy már elővételben lehet vásárolni a következő szezonra érvényes bérleteket. Így van ez az eplényi Intersport Síarénában is. Október 9-től 20%-os kedvezménnyel kaphatók a bérletek, novemberben már csak 15%-kal olcsóbban.
Hétfőtől lehet kedvezményes árú szezonbérleteket vásárolni az eplényi síterepre. A három különböző típusú (felnőtt, diák/nyugdíjas és gyerek) bérlet a következő hetekben 20%-os kedvezménnyel kapható.

Októberben a felnőtt bérlet 70 400, a diák/nyugdíjas 62 400, a gyerek pedig 40 800 forintba kerül. Novemberben ennél egy kissé drágábban, decemberben pedig már csak teljes árban lehet hozzájutni a szezonbérletekhez.

További részletek, vagyis minden, amit a vásárlásról tudni kell a Síaréna honlapján megtalálható.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.