Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdától havon síelhetnek a gyerekek Eplényben

2020.11.24. sielok.hu

Most kaptuk a hírt, hogy november 25-től az Intersport Síaréna megnyitja a T1-es tanulópályát, ahol a gyerekek ingyen tanulhatnak síelni. Egy felvonó fog működni a síterepen a héten minden nap 16 óráig. Nyitva lesz a síkölcsönző is, de a vendéglátóhelyek zárva tartanak.
Az elmúlt napokban lezajlott hóágyú tesztek során annyi hó keletkezett a T1-es tanulópályán, hogy használható síelésre. A Síaréna vezetése úgy döntött, hogy a mesterségesen előállított hó nem veszhet kárba, ezért felkínálják az ingyen síelési lehetőséget egészségmegőrzés és élményszerzés céljából a gyermekek számára.

A Síaréna vezetősége arra kéri a látogatókat, hogy a hatályos járványügyi szabályozásokat az Intersport Síaréna teljes területén tartsák be. A szabályozás betartását mindenkitől megkövetelik és betartatják. Maszk viselése kötelező a Síaréna egész területén. A vírusoktól mentes környezetet extra fertőtlenítőállomások is támogatják.

Egyelőre a vendéglátóipari egységek nem nyitnak ki. Az Intersport Síkölcsönző is csak a kiadóablakon keresztül, egyesével megközelítve fog üzemelni.

A társaság gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen. A kezelő személyzet felügyelete alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter felület jut majd egy-egy látogatóra.
Eplényi webkamerakép ma este
Eplényi webkamerakép ma este
Most a terep a gyerekeké! Arra kérik a kísérőket, hogy sáros lábbal ne menjenek a hóra, inkább a pálya széléről figyeljék a gyerkőcöket.

Heti nyitva tartás

2020. november 25. szerda: 12:00-16:00 óráig
2020. november 26. csütörtök: 09:00-16:00 óráig
2020. november 27. péntek: 09:00-16:00 óráig
2020. november 28. szombat: 09:00-16:00 óráig
2020. november 29. vasárnap: 09:00-16:00 óráig
KOMMENTEK
Tobzoska | 2020.11.24. 20:23
nagyszerű. Az idei szezont tekintve, remélem egy hétköznapra oda fogok férni a pályákhoz. Ugyan besíeltem Svájc, meg Ausztria jelentős részét, a kedvencem pedig Olaszország, de egy egy hétköznapi síelésre tökéletes Eplény is, meg Mátraszentistván is. (pukkadozzanak csak a sznobok). Azt ugyan megértem, hogy a vendéglátó létesítmények zárva lesznek, de azért egy kondér forró tea, amit aranyos kövérkés nénikék mérnének ki a gyerkőcöknek, meg a vacogó szüleiknek, biztosan még jobban emelné a hangulatot.
patkaizsolt | 2020.11.25. 08:15
Abszolút üdvözölendő ötlet. Az előrejelzés alapján talán meg is marad a hó.
túlélőmedve | 2020.11.25. 21:59
Ha az A1 pálya nyit én megyek!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.