Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdától havon síelhetnek a gyerekek Eplényben

2020.11.24. sielok.hu

Most kaptuk a hírt, hogy november 25-től az Intersport Síaréna megnyitja a T1-es tanulópályát, ahol a gyerekek ingyen tanulhatnak síelni. Egy felvonó fog működni a síterepen a héten minden nap 16 óráig. Nyitva lesz a síkölcsönző is, de a vendéglátóhelyek zárva tartanak.
Az elmúlt napokban lezajlott hóágyú tesztek során annyi hó keletkezett a T1-es tanulópályán, hogy használható síelésre. A Síaréna vezetése úgy döntött, hogy a mesterségesen előállított hó nem veszhet kárba, ezért felkínálják az ingyen síelési lehetőséget egészségmegőrzés és élményszerzés céljából a gyermekek számára.

A Síaréna vezetősége arra kéri a látogatókat, hogy a hatályos járványügyi szabályozásokat az Intersport Síaréna teljes területén tartsák be. A szabályozás betartását mindenkitől megkövetelik és betartatják. Maszk viselése kötelező a Síaréna egész területén. A vírusoktól mentes környezetet extra fertőtlenítőállomások is támogatják.

Egyelőre a vendéglátóipari egységek nem nyitnak ki. Az Intersport Síkölcsönző is csak a kiadóablakon keresztül, egyesével megközelítve fog üzemelni.

A társaság gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen. A kezelő személyzet felügyelete alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter felület jut majd egy-egy látogatóra.
Eplényi webkamerakép ma este
Eplényi webkamerakép ma este
Most a terep a gyerekeké! Arra kérik a kísérőket, hogy sáros lábbal ne menjenek a hóra, inkább a pálya széléről figyeljék a gyerkőcöket.

Heti nyitva tartás

2020. november 25. szerda: 12:00-16:00 óráig
2020. november 26. csütörtök: 09:00-16:00 óráig
2020. november 27. péntek: 09:00-16:00 óráig
2020. november 28. szombat: 09:00-16:00 óráig
2020. november 29. vasárnap: 09:00-16:00 óráig
KOMMENTEK
Tobzoska | 2020.11.24. 20:23
nagyszerű. Az idei szezont tekintve, remélem egy hétköznapra oda fogok férni a pályákhoz. Ugyan besíeltem Svájc, meg Ausztria jelentős részét, a kedvencem pedig Olaszország, de egy egy hétköznapi síelésre tökéletes Eplény is, meg Mátraszentistván is. (pukkadozzanak csak a sznobok). Azt ugyan megértem, hogy a vendéglátó létesítmények zárva lesznek, de azért egy kondér forró tea, amit aranyos kövérkés nénikék mérnének ki a gyerkőcöknek, meg a vacogó szüleiknek, biztosan még jobban emelné a hangulatot.
patkaizsolt | 2020.11.25. 08:15
Abszolút üdvözölendő ötlet. Az előrejelzés alapján talán meg is marad a hó.
túlélőmedve | 2020.11.25. 21:59
Ha az A1 pálya nyit én megyek!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.