Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplényben már várják a hideget!

2016.11.29. Intersport Síaréna

Itt a december, megérkeznek az első hideg betörések, és az Intersport Síarénában ezt pontosan jól tudják. Lassan a végére érnek a karbantartási munkálatoknak, valamint a fejlesztéseknek.
Az új hóágyú tesztelésre
A hóágyúk karbantartásával nemsokára végeznek, így, ha tartós hideg lesz, akár egyből el tudják kezdeni a hógyártást. Plusz extraként, beszereztek egy vadonatúj Supersnow márkájú automata hóágyút tesztelésre.

Magyarország egyik legnagyobb kölcsönzőjének a fejlesztését is lassan befejezik. Facebook oldalukon több kép is megjelent a munkálatok haladásáról. Az idei, teljesen új Atomic és Salomon felszereléseik is megérkeztek, és elkezdődött a kipakolás, valamint a leltárazás.

Az épület maga is hamarosan elkészül teljesen, a kölcsönző külső burkolata, festése készen van, a nyílászárók a helyükön, a belső polcok bekerültek, már csak a vendégtér és a pult kialakítása van hátra.

Felújították a 3-as csákányost is. Egy újabb, nagyobb teljesítményű hajtómotort kapott, amit egy korszerű frekvenciaváltó vezérel.

A régi 3-as tanpályát, ami a 6-os pályán volt található, áthelyezték a 7-es pálya aljára, így sokkal szélesebb és lankásabb területet adva a már felvonót használó tanulóknak.

A régi Gulyás pultnak fix helyet alakítanak ki, ezzel jobb minőségű kiszolgálást nyújtva, valamint új ételek is felkerülnek a menüre, így kiegészítve a kínálatot faszénen grillezett ételekkel.

Új szponzorokkal, új szolgáltatásokkal, egységes arculattal találkozhatunk majd idén Eplényben! Hogy kik lesznek ők? Megláthatjuk majd a sípályán!
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.