Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Észak-Amerika: a nyugati részen van bőven hó

2015.12.19. Bata Attila

Miközben Európában szinte csak a hóágyúkban lehet bízni ezekben az ínséges időben, addig Észak-Amerikába bőséges havazás érkezett az elmúlt napokban. Igaz, ott is csak a nyugati országrész hegyeiben tombol a tél, a keleti oldalon sokkal rosszabb a helyzet.
Ha lehetne időzíteni a szezonkezdetet, akkor sok turisztikai szakember elégedett lenne azzal, ahogy Észak-Amerika nyugati részén alakulnak a dolgok. Itt is kissé lassan indult a szezon, de az elmúlt hét óta folyamatosan hízik a hótakaró a téli sportok fontos államaiban, pl. Washington vagy Colorado állam síterepein. Az utóbbi napokban már Utah is magára talált és közel méteres friss hó került a pályákra.

A hóban hazdag nyugatiak küldenek egy kis havat a hóban szegény keletieknek
Ezzel szemben az USA keleti oldalán található síterepek az európaihoz hasonló hóhiánnyal küzdenek. A fenti poénos videóban a colorádóiak küldenek postán egy kis havat a keleti part síterepeinek.

Mount Baker, Washington állam
Az USA-hoz hasonlóan Kanada nyugati része is szépen behavazódott, az ismertebb terepeken (Whistler vagy Revelstoke) szintén sok friss hó hullott, így a hóvastagság 1-2 méter között alakul a síterepeken.

Jackson Hole
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.