Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ez a japán férfi már 25 éve síel, de csak hátrafelé

2016.02.15. | Szerző: Bata Attila
Az utóbbi napokban ismét elárasztotta az internetet a japán Asataroh Akiba videója, aki arról híres, és azzal vált ki csodálkozó pillantásokat a síterepeken, hogy csak hátrafelé síel. Mindehhez még hozzájön az is, hogy a dolog izgalmasabb legyen, a hátrafelé siklást 195 centiméter hosszú léceken űzi.
h i r d e t é s
Az alábbi videó három évvel ezelőtt készült. Egy másik csoportnak 2014-ben sikerült vele véletlenül találkoznia a japán Rusutzu síterepén. Azt már hallották, hogy van egy figura, aki csak hátrafele síel, de élőben még hihetetlenebb volt a látvány.

Sikerült kicsit szóba elegyedni a szinte csak retró felszerelésbe öltözött síelővel, aki elmondta, hogy a lécére még 1989-ben rakta fel fordítva a kötést, azóta nem változtatott semmit. Ennek akkor már 25 éve volt akkor.

A különböző oldalakon megjelent kommentárok között többen is állították, hogy látták őt, vagy síeltek már vele valamelyik európai síterepen is.
2016.02.16. 12:43:31 watchup
Visszapillantó nélkül ez borzasztó balesetveszélyes, főleg, ha egy tanuló a pálya közepén próbál föltápászkodni. Még a síbotot is szúró irányba tartja.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »