Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezen a hójelentés videón nevet az internet napok óta

2022.01.27. Bata Attila

Ügyes húzással került be a hírekbe egy amerikai síterep az elmúlt napokban. A hójelentésükből un. vírusvideó lett, vagyis rövid idő alatt több millióan nézték meg az interneten.
Jelenet a videóból
Jelenet a videóból
Számos észak-amerikai, ausztrál vagy új-zélandi síterepen naponta rövid videókban tájékoztatnak a hóviszonyokról, mint az alábbi felvételen. Általában egy kedves, csinos, fiatal hölgy hatalmas lelkesedéssel tudatja a nézőkkel, hogy hány pályát nyitottak ki, előző este mennyi hó esett, hány lift jár, és ha valaki eddig habozott volna, akkor most tényleg érdemes elindulni síelni. Az egyszemélyes előadáshoz néha hozzá tesznek vágóképeket a csodás hóviszonyoktól, vagy valami teljesen másról, mint most is.
Abbey Way a síterep szóvivője éppen arról beszél, hogy milyen fantasztikusak a hóviszonyok, amikor a háttérben egy nő bakancsban csetlik-botlik a havas-jeges lépcsőn, ahogy mondják arrafelé, teljesen ellopta a showt. Sok hozzászóló írta a síterep közösségi oldalain, egyszerűen nem tudtak a hójelentésre figyelni, annyira hangosan nevettek, hogy mi történik a háttérben. Természetesen néhány napon belül az internet felkapta a videót és még az is hallott a síterepről, aki korábban nem.

Egy nappal később ugyanott készült az aktuális hójelentés. Akkor az volt a poén, hogy a szalaggal elkerített lépcső előtt állt a szóvivő.
Mrs Bean él is virul
A "bénázó" hölgy, akit a brit komikus után csak Mrs. Bean néven emlegettek, hamar népszerű lett az internetezők között, sokan aggódtak érte, kérdezték, mi lett vele. A síterep következő húzása az lett, hogy a soron következő aktuális hójelentést már ő mondta el.

Természetesen erős a gyanú, hogy megrendezett videóról van szó. Az egyik amerikai újság fel is hívta a síterepet, akik elárulták, hogy a lépcsőn a marketing menedzser látható, akinek már korábban is voltak hasonlóan vicces ötletei, de ez volt az első alkalom, hogy ő is szerepelt egy videóban.

Egyik hasonló jelenet volt tavaly karácsony előtt, amikor szintén érdekes jelenet zajlott a háttérben.
Ezzel együtt tényleg azt lehet mondani, hogy ügyes húzás, hiszen most már Magyarországon is sokan hallottak az USA keleti részén található Seven Springs síterepről.
KOMMENTEK
Sansovino | 2022.01.27. 11:27
Vidám és ötletes. ☺
Rolitúra | 2022.01.27. 21:08
Ennél idegesítőbb hanga már csak az Alvin és a mókusoknak van. :( Fél percnél többet lehetetlen kibírni a visításából. Amúgy tényleg vicces a lépcsőn botorkáló. :)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.