Menü ≡

Fantasztikus hóviszonyok és Extrapéntek Eplényben!

2015.01.08. | Szerző: Intersport Síaréna
Fantasztikus hóviszonyok és Extrapéntek Eplényben! Az éjszakai erős fagyokat kihasználva rengeteg porhavat készítettek az utóbbi napokban Eplényben, a pályák fantasztikus állapotban vannak.
h i r d e t é s
Kitűnő hóágyús idő volt az utóbbi napokban. Ezt ki is használták a Nordica Síarénában, ahol csodás minőségű porhóval várják a vendégeket.

A következő pályákon lehet csúszni összesen 3,1 km hosszúságban: 1-es, 1/b, 6-os, 7-es. A kezdőket pedig a tanulópálya várja, melyre szintén óriási adag havat gyártottak.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a tanulólift. Nem kell várni a felvonóknál, sorban állás nélkül lehet körözni a pályán. A síiskolában várják az oktatásra jelentkezőket és a kölcsönző is üzemel. A vendéglátóhely közül nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár a hegy tetején.

Kifejezetten megéri a hétköznapokat választanunk, ha Eplénybe készülünk. Ilyenkor ugyanis kb. 10-15%-kal olcsóbb a felvonójegy és lényegesen kevesebben vannak a pályákon, mint hétvégeken.
Január 9-én Extrapénteket tartanak. Ez azt jelenti, hogy 09:30-tól 22:00-ig tart aznap nyitva a sípálya, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni 3 km kivilágított pályán.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fórum:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »