Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fantasztikus hóviszonyok és Extrapéntek Eplényben!

2015.01.08. Intersport Síaréna

Fantasztikus hóviszonyok és Extrapéntek Eplényben! Az éjszakai erős fagyokat kihasználva rengeteg porhavat készítettek az utóbbi napokban Eplényben, a pályák fantasztikus állapotban vannak.
Kitűnő hóágyús idő volt az utóbbi napokban. Ezt ki is használták a Nordica Síarénában, ahol csodás minőségű porhóval várják a vendégeket.

A következő pályákon lehet csúszni összesen 3,1 km hosszúságban: 1-es, 1/b, 6-os, 7-es. A kezdőket pedig a tanulópálya várja, melyre szintén óriási adag havat gyártottak.
Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a tanulólift. Nem kell várni a felvonóknál, sorban állás nélkül lehet körözni a pályán. A síiskolában várják az oktatásra jelentkezőket és a kölcsönző is üzemel. A vendéglátóhely közül nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár a hegy tetején.

Kifejezetten megéri a hétköznapokat választanunk, ha Eplénybe készülünk. Ilyenkor ugyanis kb. 10-15%-kal olcsóbb a felvonójegy és lényegesen kevesebben vannak a pályákon, mint hétvégeken.
Hangulatos esti síelés Eplényben
Hangulatos esti síelés Eplényben
Január 9-én Extrapénteket tartanak. Ez azt jelenti, hogy 09:30-tól 22:00-ig tart aznap nyitva a sípálya, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni 3 km kivilágított pályán.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.