Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Farkas Norbert fedett pályán edzett

2013.08.23. sielok.hu

A szocsi olimpiára készülő magyar alpesi síző a Hamburg közelében lévő wittenburgi pályán edzett, és nagyon hasznosnak ítélte az ott eltöltött négy napot.
"Ezt az egészet úgy kell elképzelni, hogy van egy futballpálya szélességű, fedett sípálya, ami olyan hosszú, hogy harminc szlalomkapu elfér rajta, s az év háromszázhatvanöt napján üzemel, mínusz öt fokos hőmérséklettel" - mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Farkas Norbert.

A wittenburgi fedett sípálya
A wittenburgi fedett sípálya
Ez tehát olyan hely, ahol nem érheti az embert meglepetés, nem fúj a szél, nem olvad a hó. Sőt, még vízzel is locsolják, úgyhogy szürke jég van a felületén – pont, mint a világkupa-versenyeken. Ez növeli a hatékonyságot, és mivel nagyon intenzívek a tréningek, senki sem tölt itt többet négy-öt napnál.”

Farkas Norbert
Farkas Norbert
Farkas Norbi naponta kétszer két órát edzett, szigorú időbeosztás szerint, s azt kapta, amit várt. Pontosabban egy kicsit még többet is, hiszen egy elég erős osztrák csapat is a wittenburgi pályát választotta tréninghelyszínül, úgyhogy a magyar síző remek versenyzőtársakkal, jó pályán készülhetett. „A végére jól elfáradtam, de megérte!” – összegezte a tapasztalatokat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.