Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Farkas Norbert fedett pályán edzett

2013.08.23. | Szerző: sielok.hu
A szocsi olimpiára készülő magyar alpesi síző a Hamburg közelében lévő wittenburgi pályán edzett, és nagyon hasznosnak ítélte az ott eltöltött négy napot.
"Ezt az egészet úgy kell elképzelni, hogy van egy futballpálya szélességű, fedett sípálya, ami olyan hosszú, hogy harminc szlalomkapu elfér rajta, s az év háromszázhatvanöt napján üzemel, mínusz öt fokos hőmérséklettel" - mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Farkas Norbert.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ez tehát olyan hely, ahol nem érheti az embert meglepetés, nem fúj a szél, nem olvad a hó. Sőt, még vízzel is locsolják, úgyhogy szürke jég van a felületén – pont, mint a világkupa-versenyeken. Ez növeli a hatékonyságot, és mivel nagyon intenzívek a tréningek, senki sem tölt itt többet négy-öt napnál.”

Farkas Norbi naponta kétszer két órát edzett, szigorú időbeosztás szerint, s azt kapta, amit várt. Pontosabban egy kicsit még többet is, hiszen egy elég erős osztrák csapat is a wittenburgi pályát választotta tréninghelyszínül, úgyhogy a magyar síző remek versenyzőtársakkal, jó pályán készülhetett. „A végére jól elfáradtam, de megérte!” – összegezte a tapasztalatokat.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 202 vendég és 22 regisztrált felhasználó látogatja.