Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Farkas Norbert fedett pályán edzett

2013.08.23. | Szerző: sielok.hu
A szocsi olimpiára készülő magyar alpesi síző a Hamburg közelében lévő wittenburgi pályán edzett, és nagyon hasznosnak ítélte az ott eltöltött négy napot.
h i r d e t é s
"Ezt az egészet úgy kell elképzelni, hogy van egy futballpálya szélességű, fedett sípálya, ami olyan hosszú, hogy harminc szlalomkapu elfér rajta, s az év háromszázhatvanöt napján üzemel, mínusz öt fokos hőmérséklettel" - mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Farkas Norbert.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ez tehát olyan hely, ahol nem érheti az embert meglepetés, nem fúj a szél, nem olvad a hó. Sőt, még vízzel is locsolják, úgyhogy szürke jég van a felületén – pont, mint a világkupa-versenyeken. Ez növeli a hatékonyságot, és mivel nagyon intenzívek a tréningek, senki sem tölt itt többet négy-öt napnál.”

Farkas Norbi naponta kétszer két órát edzett, szigorú időbeosztás szerint, s azt kapta, amit várt. Pontosabban egy kicsit még többet is, hiszen egy elég erős osztrák csapat is a wittenburgi pályát választotta tréninghelyszínül, úgyhogy a magyar síző remek versenyzőtársakkal, jó pályán készülhetett. „A végére jól elfáradtam, de megérte!” – összegezte a tapasztalatokat.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 3 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.