Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fieberbrunn: 10 fős kabinos az idei szezonra

2011.12.20. Stánicz Balázs

Fieberbrunn: 10 fős kabinos az idei szezonra Vadítóan fekete, nagyon menő és ördögien gyors; így reklámozza Fieberbrunn legújabb büszkeséget, a modern kabinosát. Kabinonként tíz ülőhely is helyet kapott, így a kapacitásra nem lehet egy szavunk se az Alpok legeldugottabb síközpontjában.
Az idős Reckmoos lift már a múlté, a nyugdíjazásért pedig az új kabinos a felelős, amit Reckmoos Nordra kereszteltek. A felvonó a síterep északi részén, ahogy a helyiek mondják a „black side of the sun”, azaz a Nap sötét/fekete oldalán kúszik a magasba. A több mint 500 méteres szintkülönbséget kevesebb mint 6,5 perc alatt küzdi le.
A kabin
A kabin
Hatalmas panorámaablakokon keresztül csodálhatjuk a tájat. A komfortérzetünkről a tágas kabin és a fűtött ülések gondoskodnak. Ráadásul a Wildseeloder nevezetű freeride rész is villámgyorsan elérhető a kabinossal. A felvonó völgy-, közép-, és hegyállomását Thomas Fliri tervezte, aki kiválóan ötvözte az épületekben a hasznosságot és a vizuális gyönyört. Különösen extravagánssá sikeredett a középállomás, ami nyílként emelkedik ki a környezetéből, bár néhány Jagatee után gondolhatjuk akár oldalára borult épületnek is.
Középállomás
Középállomás
A kabinok világújdonságnak számítanak, először Fieberbrunnban debütál a Carvatech osztrák cég új, C 10-es kabinjaival, amik azonkívül, hogy gyönyörűen néznek ki nagyon tágasak; belmagasságuk 210 cm, így a kosarasoknak sem kell fejüket leszegni. A kabinos óránkénti kapacitása 2400 fő és másodpercenként hat métert tesz meg.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.