Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flachau: új kabinokat kapott az Achter Jet

2012.11.09. Stánicz Balázs

Flachau: új kabinokat kapott az Achter Jet Flachau "jelképe" volt a sárga kabinos, azaz az Achter Jet. A kabinokba annak idején még rádiót is szereltek, így libegésünk során zenét is hallgathattunk. A sárga "kapszulák" idejétmúlttá váltak, az idei szezontól új kabinokat kap a felvonó.
Nyár végén megérkeztek a sikkes kabinok Hermann Maier hegyére. A Flachau-i Achter Jet új köntösben pompázik az idei szezontól. Ultramodern fekete-ezüst színben tündöklő kabinok váltják sárga társaikat. A kabinok nyolcfősek, mindegyikben ülésfűtés, gondolván a hidegebb időkre, ráadásul puha bőrülésekre ülhetünk.
Az új kabin
Az új kabin
Előreláthatólag internetezni is tudunk a kabinokban, ugyanis WiFi is bevezetésre kerül, azonban a sárga elődökből megszokott rádiót mellőznünk kell.

Természetesen a hegy- és völgyállomást is felújítják, az egész beruházás 5 millió eurójába kerül a flachauiaknak, akik mellesleg idén ünneplik a síparadicsom 50. évfordulóját.
KOMMENTEK
százas | 2012.11.09. 10:31
Megnézzük!
Stani | 2012.11.09. 22:59
Nosztalgikusan gondolok vissza, amikor a kabinban még az Ö3 Hitradiot hallgattam, most zene nem lesz, így legalább olvashatunk sielok.hut az okostelefonunkon :)
százas | 2012.11.10. 19:55
A mai világban minden kis apróságot meg kell becsülni.

Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.