Menü ≡

Flachau: új kabinokat kapott az Achter Jet

2012.11.09. | Szerző: Stani
Flachau: új kabinokat kapott az Achter Jet Flachau "jelképe" volt a sárga kabinos, azaz az Achter Jet. A kabinokba annak idején még rádiót is szereltek, így libegésünk során zenét is hallgathattunk. A sárga "kapszulák" idejétmúlttá váltak, az idei szezontól új kabinokat kap a felvonó.
h i r d e t é s
Nyár végén megérkeztek a sikkes kabinok Hermann Maier hegyére. A Flachau-i Achter Jet új köntösben pompázik az idei szezontól. Ultramodern fekete-ezüst színben tündöklő kabinok váltják sárga társaikat. A kabinok nyolcfősek, mindegyikben ülésfűtés, gondolván a hidegebb időkre, ráadásul puha bőrülésekre ülhetünk.
Az új kabin
Az új kabin
Előreláthatólag internetezni is tudunk a kabinokban, ugyanis WiFi is bevezetésre kerül, azonban a sárga elődökből megszokott rádiót mellőznünk kell.

Természetesen a hegy- és völgyállomást is felújítják, az egész beruházás 5 millió eurójába kerül a flachauiaknak, akik mellesleg idén ünneplik a síparadicsom 50. évfordulóját.
2012.11.09. 10:31:19 százas
Megnézzük!
2012.11.09. 22:59:07 Stani
Nosztalgikusan gondolok vissza, amikor a kabinban még az Ö3 Hitradiot hallgattam, most zene nem lesz, így legalább olvashatunk sielok.hut az okostelefonunkon :)
2012.11.10. 19:55:25 százas
A mai világban minden kis apróságot meg kell becsülni.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »