Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Főszezonban síbusz jár Hochkar és Lackenhof között

2013.12.10. Bata Attila

Alsó-Ausztria legfontosabb síterepei az előző év óta közös tulajdonos felügyelete alá tartoznak. Ennek is köszönhető a mindkét síterepre érvényes síbérlet is. Az idei szezon újdonsága, hogy főszezonban már közvetlen buszjárat közlekedik majd a két síterep között.
December 15-től, vasárnaptól a Mostviertel-Linie busztársaság járművei közlekednek majd a síterepek és a környező települések között. Többek között Göstling an der Ybbs településről Hochkar síterepére és Kienberg/Gaming megállóiból Lackenhof síterepére lehet majd buszokkal eljutni. A síbuszokat síruhában vagy érvényes bérlettel ingyenesen lehet igénybe venni.

Hochkar kék egyes eleje
Hochkar kék egyes eleje
A két síterep közötti közvetlen buszkapcsolatra a főszezonig várni kell. Először december 26. és január 6. között, majd az iskolai síszünet ideje alatt, február 1. és 23. között indulnak a járatok Hochkar és Lacknehof (Ötscher) terepei között. Ezek a járatok is ingyenesek lesznek.

Hasing
Hasing
Ebben a szezonban kísérleti jelleggel vezetik be ezt a szolgáltatást, amennyiben sikeres lesz, akkor jövőre már nem csak a főszezonban közlekedik ingyenes síbusz a két terep között.

KOMMENTEK

Szállástippek
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.