Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Főszezonban síbusz jár Hochkar és Lackenhof között

2013.12.10. | Szerző: Bata Attila
Alsó-Ausztria legfontosabb síterepei az előző év óta közös tulajdonos felügyelete alá tartoznak. Ennek is köszönhető a mindkét síterepre érvényes síbérlet is. Az idei szezon újdonsága, hogy főszezonban már közvetlen buszjárat közlekedik majd a két síterep között.
December 15-től, vasárnaptól a Mostviertel-Linie busztársaság járművei közlekednek majd a síterepek és a környező települések között. Többek között Göstling an der Ybbs településről Hochkar síterepére és Kienberg/Gaming megállóiból Lackenhof síterepére lehet majd buszokkal eljutni. A síbuszokat síruhában vagy érvényes bérlettel ingyenesen lehet igénybe venni.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A két síterep közötti közvetlen buszkapcsolatra a főszezonig várni kell. Először december 26. és január 6. között, majd az iskolai síszünet ideje alatt, február 1. és 23. között indulnak a járatok Hochkar és Lacknehof (Ötscher) terepei között. Ezek a járatok is ingyenesek lesznek.

Ebben a szezonban kísérleti jelleggel vezetik be ezt a szolgáltatást, amennyiben sikeres lesz, akkor jövőre már nem csak a főszezonban közlekedik ingyenes síbusz a két terep között.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 48 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.