Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Francia hegyek: 20-60 cm friss hó után napsütés

2017.03.28. | Szerző: Bata Attila
Egy időre ismét visszatért a tél a francia hegyekbe. A hétvégén, péntek estétől vasárnap reggelig megszakításokkal havazott a hegyekben, változó mennyiségű, 20-60 cm hó hullott a síterepeken. Vasárnap óta a napsütésé a főszerep, frissen hullott havon és szikrázó napsütésben lehet síelni.
Val Thorens
h i r d e t é s
Az Alpok déli részén 800 méter felett már hó hullott, alatta eső. 1000 méter felett már a hó is megmaradt, az ebben a magasságban fekvő településekről 10-15 cm havat jelentettek. 1500-2000 méter között 20-40 cm hullott, 2000 méter felett pedig több helyen is 50-60 cm hó érkezett vasárnap reggelig.

Számos síterep már korábban bejelentette, hogy március 26-án zárnak, így nekik már nem igazán számított a friss hó. Nem úgy a többieknek! A nagyobb síterepeken a lehető legjobbkor jött a havazás. A következő héten kezdődik meg Franciaországban a tavaszi szünet az iskolákban. Az országot három régióra osztották, ahol hetenkénti csúsztatással kezdődik meg a kéthetes szünet. Természetesen a húsvét is közeleg, sok síterep megpróbálja nyitva tartani pályáit az ünnepekig. 
Praloup: 40 cm hó után napsütés
La Norma - 60 cm friss hó
Val Thorens
Vars
Les Menuires
Queyras
Meribel
Karellis
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »