Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Franz Beckenbauer síelés közben sérült meg

2015.02.19. Bata Attila

A németek legendás egykori játékosa és edzője is a síelés megszállottja. Vasárnap szerencsétlen balesetet szenvedett Obertauern síterepén. Beckenbauer ennek ellenére nem hagyta ki a Bajnokok Ligája fordulóját, és szakkommentátorként ott ült a tévéstúdióban, igaz arcsérülései miatt egy kicsit több sminkkel.
Van egy korosztály, amelynek nem kell magyarázni, hogy fociban ki a császár. A fiatalabb korosztálynak pedig ott az internet. Beckenbauer nagyon szereti a síelést, minden évben ott látjuk a kitzbüheli verseny prominensei között, sokat jár síelni, két éve a helyszínen kísérte végig a schladmingi világbajnokságot.

Beckenbauer gratulál Maria Riesch győzelméhez a 2013-as világbajnokságon
Beckenbauer gratulál Maria Riesch győzelméhez a 2013-as világbajnokságon
Vasárnap Obertauernben síelt. Elmondása szerint annyira csodás volt az idő, hogy nekivágott a pályáknak, majd 2200 méteres magasságban hirtelen köd ereszkedett le. Semmit sem látott, csak azt érezte, hogy valaki fellökte. Fej- és vállsérüléseken kívül felrepedt és vérzett az ajka, valamint horzsolások díszítették az arcát. Ennek ellenére kedden már a tévéstúdióban ült és szakkommentátorként közvetítette a BL mérkőzést. Ahogy a német Bild megjegyzi, a sminkeseknek egy kicsit többet kellett a 69 éves futball legendán dolgozniuk, hogy képernyőképes legyen.

Beckenbauer jobb válla is megsérült, amelyet a németek csak a „mexikói vállként” emlegetnek, hiszen az 1970-es (mexikói) világbajnokság elődöntőjében az olaszok ellen kificamodott a válla, de az egész második félidőt végigjátszotta felkötött karral.

Síelés Katschbergen
Síelés Katschbergen
Beckenbauer megjegyezte, hogy a síelés számára tökéletes sport, amellyel karbantartja magát, de elgondolkozott, hogy talán az ő korábban már valami kevésbé veszélyesebbet kellene választania. Talán a sétálást, jegyezte meg viccesen. 
KOMMENTEK
Máté András | 2015.02.23. 17:53
Ja, hát akinek Hansi Hinterseer a szomszédja, az aligha élhet síelés nélkül...

Szállástippek
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.