Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Franz Beckenbauer síelés közben sérült meg

2015.02.19. | Szerző: Bata Attila
A németek legendás egykori játékosa és edzője is a síelés megszállottja. Vasárnap szerencsétlen balesetet szenvedett Obertauern síterepén. Beckenbauer ennek ellenére nem hagyta ki a Bajnokok Ligája fordulóját, és szakkommentátorként ott ült a tévéstúdióban, igaz arcsérülései miatt egy kicsit több sminkkel.
h i r d e t é s
Van egy korosztály, amelynek nem kell magyarázni, hogy fociban ki a császár. A fiatalabb korosztálynak pedig ott az internet. Beckenbauer nagyon szereti a síelést, minden évben ott látjuk a kitzbüheli verseny prominensei között, sokat jár síelni, két éve a helyszínen kísérte végig a schladmingi világbajnokságot.

Beckenbauer gratulál Maria Riesch győzelméhez a 2013-as világbajnokságon
Vasárnap Obertauernben síelt. Elmondása szerint annyira csodás volt az idő, hogy nekivágott a pályáknak, majd 2200 méteres magasságban hirtelen köd ereszkedett le. Semmit sem látott, csak azt érezte, hogy valaki fellökte. Fej- és vállsérüléseken kívül felrepedt és vérzett az ajka, valamint horzsolások díszítették az arcát. Ennek ellenére kedden már a tévéstúdióban ült és szakkommentátorként közvetítette a BL mérkőzést. Ahogy a német Bild megjegyzi, a sminkeseknek egy kicsit többet kellett a 69 éves futball legendán dolgozniuk, hogy képernyőképes legyen.

Beckenbauer jobb válla is megsérült, amelyet a németek csak a „mexikói vállként” emlegetnek, hiszen az 1970-es (mexikói) világbajnokság elődöntőjében az olaszok ellen kificamodott a válla, de az egész második félidőt végigjátszotta felkötött karral.

Síelés Katschbergen
Beckenbauer megjegyezte, hogy a síelés számára tökéletes sport, amellyel karbantartja magát, de elgondolkozott, hogy talán az ő korábban már valami kevésbé veszélyesebbet kellene választania. Talán a sétálást, jegyezte meg viccesen. 
2015.02.23. 17:53:52 Máté András
Ja, hát akinek Hansi Hinterseer a szomszédja, az aligha élhet síelés nélkül...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »