Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Franz Beckenbauer síelés közben sérült meg

2015.02.19. Bata Attila

A németek legendás egykori játékosa és edzője is a síelés megszállottja. Vasárnap szerencsétlen balesetet szenvedett Obertauern síterepén. Beckenbauer ennek ellenére nem hagyta ki a Bajnokok Ligája fordulóját, és szakkommentátorként ott ült a tévéstúdióban, igaz arcsérülései miatt egy kicsit több sminkkel.
Van egy korosztály, amelynek nem kell magyarázni, hogy fociban ki a császár. A fiatalabb korosztálynak pedig ott az internet. Beckenbauer nagyon szereti a síelést, minden évben ott látjuk a kitzbüheli verseny prominensei között, sokat jár síelni, két éve a helyszínen kísérte végig a schladmingi világbajnokságot.

Beckenbauer gratulál Maria Riesch győzelméhez a 2013-as világbajnokságon
Beckenbauer gratulál Maria Riesch győzelméhez a 2013-as világbajnokságon
Vasárnap Obertauernben síelt. Elmondása szerint annyira csodás volt az idő, hogy nekivágott a pályáknak, majd 2200 méteres magasságban hirtelen köd ereszkedett le. Semmit sem látott, csak azt érezte, hogy valaki fellökte. Fej- és vállsérüléseken kívül felrepedt és vérzett az ajka, valamint horzsolások díszítették az arcát. Ennek ellenére kedden már a tévéstúdióban ült és szakkommentátorként közvetítette a BL mérkőzést. Ahogy a német Bild megjegyzi, a sminkeseknek egy kicsit többet kellett a 69 éves futball legendán dolgozniuk, hogy képernyőképes legyen.

Beckenbauer jobb válla is megsérült, amelyet a németek csak a „mexikói vállként” emlegetnek, hiszen az 1970-es (mexikói) világbajnokság elődöntőjében az olaszok ellen kificamodott a válla, de az egész második félidőt végigjátszotta felkötött karral.

Síelés Katschbergen
Síelés Katschbergen
Beckenbauer megjegyezte, hogy a síelés számára tökéletes sport, amellyel karbantartja magát, de elgondolkozott, hogy talán az ő korábban már valami kevésbé veszélyesebbet kellene választania. Talán a sétálást, jegyezte meg viccesen. 
KOMMENTEK
Máté András | 2015.02.23. 17:53
Ja, hát akinek Hansi Hinterseer a szomszédja, az aligha élhet síelés nélkül...

Szállástippek
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.