Gerlitzen Alpe: mától megy a felújított csákányos

2016.01.07. Bata Attila

Élednek a karintiai síterepek is az utóbbi napokban. A csoportos síelők egyik kedvenc helyén, Gerlitzen síterepén, mától üzembe helyezik a felújított csákányos felvonót és a Panoráma pályát is. Ezzel együtt már majdnem az összes lift jár, már csak két kisebb lift beindítására kell várni egy kicsit.
h i r d e t é s
A síterep keleti oldalán található Birkenhof csákányos a nyáron kisebb ráncfelvarrást kapott. A 200 ezer euróba került modernizálás után könnyebb lesz kiszállni a síterep leghosszabb csákányosából, de liftezni is egyszerűbb lesz a meredekebb részeken, köszönhetően a többsebességes rendszernek.

Ez még tavalyi film a csákányosról
A mellette lévő pálya az idén 25 darab új hóágyút kapott, így a családok egyik kedvenc pályáján egész szezonban garantált lehet a hóbiztosság. A pálya népszerűségét a viszonylagosan szélvédett elhelyezkedése, az aljában található hütte és a 150 gépjármű részére kialakított parkoló adja.

A csákányos lift közelében idén már átadtak egy új, hatszemélyes ülőliftet is.

Ezzel a beüzemelt lifttel már csak két, kisebb húzólift nem működik egyelőre a síterepen. Ezek beindítását január közepére tervezik.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Mistel Apartmanok
3 db, 80 m²-es apartman, önellátással Bodensdorfban, 7 km-re Gerlitzentől. Szolgáltatások: közösségi "hütte" kandallóval, konyhával, szaunával. Ingyenes wifi, parkoló, szánkóhasználat.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpe Maritima
28 db modern önellátós apartman Annenheimben, az Ossiachi-tónál, a gerlitzeni kabinos felvonó völgyállomásától 150 méterre. Minden apartman saját terasszal vagy erkéllyel rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Hotel Villa Huber csillagcsillagcsillagSuperior
Felújított, tradicionális Hotel a karintiai Afritz am Seeben, Gerlitzentől 8 km, Bad Kleinkirchheimtól 16 km-re. Szolgáltatásai: finn szauna, pezsgőfürdő, kávézó-bár, étterem, konferenciaterem, borospince, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.