Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Melyik svájci síterepet fényképezze le a Google?

2011.02.03. Bata Attila

Melyik svájci síterepet fényképezze le a Google? Google az internet meghatározó szereplője. Keresőjét vagy térképét százmilliók használják naponta. A népszerű Street View alkalmazással híres városok utcáit, vagy épületek termeit járhatjuk be. Tavaly óta már síterepekben is gyönyörködhetünk, és az idén elkészülhet az első svájci síterep panorámaképe is.
Korábban a világ több nagyvárosának az utcáin tűntek fel a Google kamerákkal telepakolt autói (az adatvédelmi szakemberek nem kis aggodalmára), hogy részletes felvételeket készítsenek, majd a panorámaképeket összerakva egy látványos, böngészhető alkalmazást tegyenek fel a világhálóra. A világvárosok után tavaly a kanadai Whistler síterepe következett, ahol motorosszánra cserélték az autókat, és az olimpiai síterep sípályáit dolgozták fel a városokhoz hasonlóan.

Az alkalmazás, amely az oldal alján is látható és kipróbálható, komoly sikert aratott, további síterepeken is kipróbálták, az idén pedig már valamelyik svájci síterep is bekerülhet a Google adatbázisába. Hogy melyik, abba bárki beleszólhat, hiszen a Svájci Idegenforgalmi Hivatal internetes szavazást indított, ahol körülbelül 30 síterepből lehet választani. A szavazók között egy három éjszakára, és két személyre szóló svájci síelést sorsolnak ki, természetesen háromnapos bérletekkel együtt.
KOMMENTEK
vmate | 2011.02.03. 15:28
Már vártam!
hópapa | 2011.02.03. 17:51
Na, most kéne beelőzni a svájciakat (ezzel is romlana a frank árfolyama) és gyorsan iderángatni a guglisokat, hogy a mi pályáinkat fotózzák csak nyugodtan amelyiket akarják, amíg a svájciak gondolkoznak.
Így ha valaki beírná a mepszbe, hogy: "Ski resort street view", már dobná is kifelé Visegrádot, Eplényt, Dobogókőt, Mátraszentistvánt, meg a műhavas tanpályákat szép sorban. :o)))
minerel | 2011.02.03. 18:24
Ez milyen király meló lehet!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.