Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kitzbühel: elkezdődött a síszezon a Hahnenkammon

2016.11.06. Stánicz Balázs

Még soha ilyen korán nem lehetett síelni Kitzbühel Hahnenkamm nevű részén. A tiroli síterepen november 5-én kezdetét vette a szezon, köszönhetően a tavalyról elrakott hónak.
Október 22-én kezdődött a síszezon a Resterhöhén, szombaton Kitzbühel másik része, a Hahnenkamm következett. A tavalyról elrakott hó sikeresen átvészelte a nyarat.

Kicsomagolták, a ratrakokkal elegyengették, majd októberben illetve az elmúlt napokban hóágyúzással is megtámogatták a hóréteget, így kezdetét is vette az idei síszezon. A síparadicsom történetében még soha ilyen korán nem lehetett síelni ezen a pályán. A lifttársaságnak ez a második sikeres kísérlete az ún. snow farminggal. A recept egyszerű, végy több tízezer m3 tavalyi havat amit halmozz fel, majd takard le egy speciális fóliával és várj őszig. Ha lehet hinni az időjósoknak, akkor holnaptól a pályákon kívül is fehérré változik a táj. Továbbra is Kitzbühel az egyetlen osztrák nem gleccserterep, ahol már síelhetünk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.