Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hamarosan hó borítja a zöld eplényi pályákat!

2013.11.22. Intersport Síaréna

November közepe tájékán már egyre többet gondolunk arra, hogy mikor csúszhatunk először. Eplényben lázas készülődés folyik. Úgy tűnik, hogy a bakonyi síterep üzemeltetői előtt egyre erőseben körvonalazódik a szezonkezdet. Az előrejelzések biztatóak, vajon mikor nyit a NordicaSíaréna?
Az előrejelzések egyre nagyobb valószínűséggel mutatják, hogy rövidesen egy nagy adag hideg levegő válik le a sarki tömbről, kedvező feltételeket biztosítva a hóágyúzáshoz Eplényben. Lázas a készülődés a NordicaSíaréna háza táján. Nem csak a személyzet, de a hóágyúk és a szivattyúk is rajtra készen állnak, akár már jövő hét elején elkezdődhet a hógyártás. A víztározók csordultig vannak, a patak folyik, már csak a hidegre várnak.

Hamarosan beindulhatnak a hóágyúk
Hamarosan beindulhatnak a hóágyúk
Lássuk erre a hétre milyen fejlesztési híreket tartogat Eplény!

A nyáron jelentős füvesítés és talajmegkötés folyt. A rengeteg fűmagnak és szorgalmas öntözésnek hála szép zöldbe öltöztek a sípályák. A frissen befüvesített területről több tonna követ hordtak le az önkéntesek az őszi kőgyűjtő akciók alkalmával, így a csodálatos minőségű pályaalapra már csak hó kell. Számos rendezvény lesz idén is Eplényben. Az idei síversenyeken a versenyzők idejét már az újonnan beszerzett időmérővel mérik, továbbá saját rajttrikókat is gyártatnak majd. Az eredményhirdetést pedig az új kihangosító berendezés teszi majd hatékonnyá és kényelmesebbé.

Zöld domboldal a webkamerán keresztül
Zöld domboldal a webkamerán keresztül
A biztonság fokozása érdekében idén is jelentős összeget fordítanak védőelemek beszerzésére. További védőszivacsok kellenek a 7-es pálya újonnan kiépített világító oszlopaira, de a februári nemzetközi síversenyre is szükség lesz további védőelemekre, mint például a „B” típusú szabvány védőháló. Továbbfejlesztik az interaktív térképet is. Szerepeltetik rajta az új pályákat, valamint lehetővé teszik a megjelenítést a legtöbb böngészőtípusban.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.