Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hatalmas sziklatömb csapódott a hálószobába

2013.01.23. | Szerző: Bata Attila
Hatalmas sziklatömb csapódott a hálószobába Egy óriási sziklatömb gurult le a hegyről és csapódott az egyik családi ház hálószobájának a falába hajnal háromkor. A közel 50 tonnás szikla áttörte a ház falát, de a szobában alvó asszony kisebbfajta csodának köszönheti, hogy életben maradt. Jelenleg fej- és lábsérülésekkel kórházban ápolják.
h i r d e t é s
Ezen a héten az amerikai Utah állam nem csak a fantasztikus porhó miatt szerepel a hírekben, hanem egy hihetetlenül szerencsés kaland miatt is. Az egyik Dél-Utah városban, St. George-ban, egyik lakóház feletti hatalmas sziklatömb levált az éjszaka folyamán, és megindult lefelé a hegyoldalban. A szikladarab a ház oldalát áttörte, pont a hálószoba falát, ahol egy 63 éves hölgy aludt.

A hölgy egyelőre nem tudja elmondani, hogy pontosan mi történt, hiszen a baleset közben az állkapcsa eltört, jelenleg még a nevetés is fájdalmas neki, az ételt is szívószálon kapja. Ezen felül a lába is megsérült, néhány öltéssel össze kellett varrni a sérüléseit a térd és a boka között.

Az amerikai ABC tévétársaság beszámolója
Ahogy a videóban a férje elmondja, bűntudata van, hogy aznap éjszaka nem otthon aludt, hanem a fiúknál, de jobban belegondolva a felesége ennek köszönheti az életét, hiszen a szokásostól eltérően az ágy másik oldalán tudott aludni. Ha a férj otthon van, akkor közvetlenül azon a részen kellett volna feküdnie, ahonnan a szikla érkezett.

Becslések szerint egy körülbelül 4*3 méteres, 50 tonnás tömb csapódott a házba. A vizsgálatok során kiderült, hogy az óriási sziklatömb miután levált a ház feletti sziklákról, szinte repült a ház felé, 10 méterenként becsapódva a földbe, hatalmas gödröt hagyva maga után. A legnagyobb szerencse, hogy közvetlenül a ház előtt kettétört, de még így is hatalmas darab csapódott a falnak.

A házaspár egy hónappal ezelőtt költözött be új házukba, még tetszett is nekik a ház feletti sziklás rész. A videóban ez egyik szomszéd elmondja, hogy ő bizony nem lakna az utcának annak az oldalán.
2013.01.23. 08:40:59 csemmyboy
Akkor már nem is akarok ilyen helyre költözni. Hihetőőőőő :-)
2013.01.23. 11:43:31 szendre
"jelenleg még a nevetés is fájdalmas neki" Ez komolyan így szerepelt a hírekben, vagy batus kollegának ilyen jó a humora? :-))))
(classic 1.0: -Nem fáj? -Csak ha nevetek)
2013.01.23. 11:54:38 Bata Attila | sielok.hu
ez tényleg így szerepelt a hírekben, de a kollégának is akadnak néha pillanatai :))))
2013.01.23. 12:17:03 maci-laci
Néhány évvel ezelőtt Ercsiben a 6-os út lámpás kereszteződésénél lévő ház nappalijába nézett be egy kamion. Mókás így leírva, de az ott lakó biztosan nem kapott röhögőgörcsöt amikor Tv nézés közben szembe jött neki az a monstrum.
2013.01.23. 15:00:39 vanczi
3D-s televízió :) egyébként szomorú
2013.01.23. 16:36:11 százas
Nem érte nagy kár a csókát. Elmegy a papírboltba anyagért s kijavítja...
2013.01.23. 19:46:35 bedemelinda
Szomorú ,de ezek szerint szerencsések...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »