Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazás miatt változott Miklós Edit versenye

A hétvégi lesiklást nem tudják megrendezni

2017.12.16. Magyar Sí Szövetség

Az erős havazás miatt módosítani kellett a programot a hétvégi alpesi sí világkupán, a franciaországi Val d'Isere-ben. A sorozat következő futamai közül Miklós Edit fő számát, a lesiklást nem tudják megrendezni, így szombaton szuperóriás-műlesiklásban állhat rajthoz a mezőny.
Kép: Critérium de la 1ère Neige - AUDI FIS Ski World Cup Val d
Kép: Critérium de la 1ère Neige - AUDI FIS Ski World Cup Val d'Isère
A sérülése után Lake Louise-ban sikerrel visszatérő Miklós Edit számára a svájci St. Moritz-ban rendezett múlt heti világkupa nem a tervek szerint alakult, leginkább amiatt, hogy a három versenyből kettőt töröltek a szervezők a rossz időjárás miatt.

A mostani hétvégén a franciaországi Val d'Isere-ben rendeztek volna lesiklást és szuperóriás-műlesiklást a női mezőnynek, ahol világkupa dobogós sízőnk szeretett volna a tengerentúli 14. helyezéséhez hasonló eredményt produkálni a leggyorsabb versenyszámban.

Ez egy fontos helyszín Edit életében, miután itt versenyzett először világkupában, 2005-ben. Eddigi vk-szereplései jól sikerültek ezen a pályán: 2 évvel ezelőtt lesiklásban 9. helyezést szerzett, tavaly és 2013-ban 12-ként ért célba.

Az intenzív havazás azonban lehetetlenné tette már a csütörtöki és a pénteki edzés lebonyolítását is, így a lesikló versenyt, ha ideálisak lennének a körülmények a hétvégén, akkor sem rendezhetnék meg két hivatalos edzés nélkül.

Miklós Edit célja a rövidebb gyorsasági számban a formába lendülés és a világkupa pontszerzés.

A Val d'Isere-i világkupa módosított menetrendje:
2017. december 16. szombat 11:30 női szuperóriás-műlesiklás
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.