Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazik a Mátrában, már fehér a táj a Síparkban

2020.03.06. Bata Attila

Reggel óta Havazik a Mátrában és az Északi-középhegység magasabb pontjain. Mátraszentistvánban üzemel a síterep, így már nemcsak a pálya fehérlik, hanem körülötte is hamisítatlan téli hangulatot varázsol a havazás.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
Ma reggelre ismét fehérbe öltöztek magasabb hegyeink észak-keleten. Az OMSZ hivatalos adatai szerint ma 13 óra körül Kékestetőn már 10 cm vastag volt a hó. Hazánk legmagasabb csúcsától nem messze, Mátraszentistvánban is havazik, a síelők legnagyobb örömére.
Nemcsak a Mátrában indult havazással a nap, hanem Bánkúton, Dobogókőn, Nagy Hideg-hegyen is havas tájat mutattak a webkamerák. Még Budapesten, a Normafán is hullott egy kis hó.
Kékestető, a jelenlegi helyzet
Dobogókő
Dobogókő
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.