Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hegytisztítás után kezdődik a nyári szezon Semmeringen

2024.05.13. sielok.hu

Május 17-én, a nyári szezonindítást megelőző napon lesz a hegytisztítás napja Semmeringen. A Zauberberg szabadidő- és sportklub közösségi szemétszedést szervez, melynek keretében most bárki akcióba léphet a tisztább környezetért.
Mi kerül elő a hó alól? Szemétszedés a sípályán. Kép: semmering.com
Mi kerül elő a hó alól? Szemétszedés a sípályán. Kép: semmering.com
A Semmering Hirschenkogel sírégió régi partnere, az FCC Neunkirchen Waste Service GmbH lesz a Clean Up esemény főtámogatója. Az FCC hegytisztítás 2024. május 17-én, pénteken 8:30-kor kezdődik, a találkozási pont a Hirschenkogel kabinos felvonó völgyállomásán lesz. Az eseményre az info@semmering.com címen kell regisztrálni.

A zsákokkal felszerelt csapatot felvonó viszi fel a hegyre, ahonnan lefelé haladva gyűjtik majd össze a téli szezonban elhagyott, kidobott tárgyakat. A cél, hogy a semmeringi hegyoldal teljesen zöld és szemétmentes legyen. Köszönetképpen a segítők ajándékcsomagot kapnak, benne lesz egy kombinált belépő az erdei kötélpályára, felvonójeggyel együtt.
Semmeringen összesen 12 kilométernyi kiépített downhill pálya várja nyáron a bringásokat
Semmeringen összesen 12 kilométernyi kiépített downhill pálya várja nyáron a bringásokat
A nyári szezon május 18-án indul Semmeringen, ahol az érkezőket sok izgalmas program, kalandpark, bungee jumping, hegyi roller és változatos bikepark várja. Az idei nyár újdonsága a Hirschi nevű játszótér, ami a hegyen létesült és felvonóval lehet megközelíteni. A kabinos felvonó hétvégente reggel 9-től délután 5 óráig üzemel. Június 13-ról már naponta jár a lift, a hegyen pedig folyamatosan nyitva lesz a Liechsteinhaus hegyi vendéglő.
2024 nyarának újdonsága a Hirschi hegyi játszótér
2024 nyarának újdonsága a Hirschi hegyi játszótér
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.