Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyúzással készülnek a hétvégére Eplényben

2015.02.13. Intersport Síaréna

Készülnek a hétvégére a Nordica Síarénában. Éjszakánként fagypont alá csökken a hőmérséklet, így lehetőségük nyílik a hóágyúzásra. Szeretnék a pályákat a hétvégére minél jobb állapotba hozni. Szép idő ígérkezik, sok napsütéssel.
Extrapéntek van, ezért ma egészen 22:00-ig tart nyitva a Nordica Síaréna. Este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni a kivilágított pályákon.

Tegnap zárás óta hóágyúzták a 2-es, 4-es és 7-es pályákat. Sikerült őket szépen rendbe hozni, így már ezek is nagyon jó állapotban vannak, csak úgy, mint az 1-es, 1/b és a 6-os pályák. Az éjszaka folyamán 3500 köbméter technikai hó készült, a pályákat ratrakolták.

Természetesen a hóágyúzás folytatódik. A 3-as pálya ma éjjel következik majd, így a hétvégére az 5-ös pálya kivételével az összes lejtőt kitűnő formába hozzák. A hétvégére szép napos időt jósolnak, kitűnő hangulatban lehet majd síelni.

Szombaton és vasárnap minden felvonó üzemel. Szárnyal Magyarország egyetlen négyülésese, az OMV MaxxMotion Felvonó. Üzemel mind a három csákányos és mind a három oktatólift. Így a teljes felvonó kapacitás 7350 fő óránként.

Várja vendégeit a sí és snowboard iskola, felszereléseket pedig a pálya alján levő kölcsönzőben bérelhetünk. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár is.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.