Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochficht: átadták Felső-Ausztria legmodernebb síliftjét

2018.01.01. Bata Attila

Az osztrák-cseh-német hármashatár közelében található síterep az idei szezonban 10,5 millió eurós (kb. 3,3 milliárd forint) beruházással fejlesztette infrastruktúráját. Három korábbi húzólift helyén egy tízfős kabinos lift épült, amelyet december közepén adtak át a nagyközönség számára.
A SunnyCard síterepekhez (pl. Hochkar, Ötscher vagy Hinterstoder) tartozó Hochficht már régóta tervezte az új lift megépítését, amely teljes összhangban áll az előző években végrehajtott átalakítással. Az új lift a Reischl-hegyre közlekedik, de ami ennél fontosabb, megáll a gyermekek részére kialakított területnél (Kinderland), így az apróságok sokkal egyszerűbben és biztonságosan juthatnak el a középállomás mellett található birodalmukba.

A két részből álló lift 1464 méteres út és 344 méteres szintkülönbség után jut fel 1274 méter magasra. A drótkábeleket 14 oszlop tartja, az 56 darab kabin óránként 2800 utast képes szállítani.

Az új lift mellett néhány pályát is "optimalizáltak". Egy szűk pályarészt kiszélesítettek, egy másik pálya meredek szakaszát pedig laposabbá tették. Ezen felül néhány új hóágyút is beszereztek. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.