Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: hétvégén megkezdődik a síszezon

2018.11.28. 2018.12.01. Bata Attila | frissítve: 2018.12.01.

Megérkezett a havazás, korábban a hógyártáshoz szükséges hideg, így most már biztos, hogy december elsején megkezdőik a síszezon az alsó-ausztriai síterepen. Hochkarhoz közeli és közös síbérlettel használható Lackenhof/Ötscher síterepe egy héttel később kezdi meg a szezont.
Szerdai webkamera képe
Szerdai webkamera képe
A hétvégi nyitás még egyfajta előnyitásnak tekinthető, hiszen egy lift (Almlift) és egy pálya (a 2-es számú) üzemel csak. A napijegy az első hétvégén felnőtteknek 15, gyermekeknek, diákoknak 10 euróba kerül - írtuk ezt még két napja.

Frissítés

Azóta javult a helyzet és szombaton az 1-es és az 5-ös (az alsó részét) pályát is meg tudják nyitni, valamint a Kinderland rész is üzemel. Ezzel együtt a felnőtt napijegy ára is változott, 20 euróra emelkedett.

KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.