Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: ideiglenesen nyitva a hétvégére

2013.11.29. Bata Attila

A hétvégén számos osztrák síterep kezdte meg az idei szezont. Nagyszerű hóviszonyokat találunk az osztrák hegyekben. Azokon a síterepeken is, ahol eddig nem nyitottak, sem a hóhiány miatt késik a nyitás. A mostani hétvégére próbaképpen már Hochkar is megnyitja kapuit korlátozott üzemeltetéssel.
A határhoz közeli és a hazai síelők körében népszerű Hochkar eredetileg a következő hétvégére tervezte a nyitást, de a természet is besegített, így már holnaptól lehet síelni. A szombati és a vasárnapi nyitás még nem a hivatalos szezonkezdetnek számít, olyan előzetes lehetőség a síelésre. Hétvégén csak a 4SL Almlift és a gyermekpark fog üzemelni.

Hochkar pénteken
Hochkar pénteken
A síterep hétfőtől zárva tart és december 7-től már igazi szezonkezdettel, napi nyitva tartással várják a síelőket.

KOMMENTEK
huligan | 2013.11.30. 06:33
Megyünk!!!

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.