Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: megkezdődött a szezonbérletek árusítása

2021.10.04. Bata Attila

Ahogy lenni szokott, ilyenkor kb. 2 hónappal a szezonkezdet előtt, már mindenki megveheti a síbérleteit kedvezményes árakon. Hochkar síterep visszafizetési garanciát vállal abban az esetben, amennyiben a jelenleg tervezett 3G-szabályozásnál szigorúbb intézkedések lépnének életbe.
Az osztrák síterepekre idén tervezett szabályozás bejelentése után Hochkar is elindította a kedvezményes szezonbérlet vásárlási lehetőséget.

A síterep szerint a 3G-szabálynak megfelelő síelők mindhárom csoportjának (beoltott, betegségből felgyógyult, vagy friss negatív teszttel rendelkező) kínálnak megoldást az online vásárlási felületükön.

A beoltott vagy betegségből felépült síelőknek, akár személyesen vagy az interneten vásárolták meg a szezonbérletet, a bérlet használata előtt, akár az interneten vagy személyesen a pénztárnál, a megfelelő dokumentumot be kell mutatniuk.

A beoltatlanok is vásárolhatnak szezonbérletet, nekik azonban a kasszánál minden alkalommal be kell mutatniuk a negatív tesztről szóló friss igazolást. Amennyiben szigorúbb szabályok lépnek életbe, pl. 2G esetén negatív teszt már nem jogosít fel síelésre, akkor a síelés lehetőségéből kizárt csoportok pénzügyi visszatérítést kapnak - ígéri a síterep. Ugyanez vonatkozna arra az esetre, ha az 1G szabály (csak oltottak) lépne érvénybe.

A síterep honlapján mostantól október 31-ig családi kedvezményeket kínálnak, amely egy többfős család esetén jelent nagyobb megtakarítást. Egy négyfős család esetében akár 50%-os kedvezmény is elérhető. Két felnőtt esetében, a második bérletet az eredeti 396 eurós ár helyett, 25%-os kedvezménnyel, 297 euróért lehet megvásárolni.

Ne felejtsük el, hogy a Hochkar bérlet a szomszédos, közös üzemeltetésű, Lackenhof-Ötscher síterepére is érvényes. Ezen felül a környék 5 síterepére Ybbstal bérlet, illetve 9 síterepre Sunnycard bérlet is vásárolható.

Ausztriában már korábban bejelentették, hogy a síszezon kezdetén lép életbe az un. 3G-szabály. Pontos dátum a rendelkezés életbe lépésére nem ismert, jelenleg még nem vezették be országos szinten. Szintén nincs hivatalos információ a szezonbérletek, illetve a többnapos jegyek vásárlásának szabályairól. A hochkariak a bejelentett 3G-szabályt próbálták a szezonra értelmezni a fent leírt módon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.