Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hochkar: megkezdődött a szezonbérletek árusítása

2021.10.04. | Szerző: Bata Attila
Ahogy lenni szokott, ilyenkor kb. 2 hónappal a szezonkezdet előtt, már mindenki megveheti a síbérleteit kedvezményes árakon. Hochkar síterep visszafizetési garanciát vállal abban az esetben, amennyiben a jelenleg tervezett 3G-szabályozásnál szigorúbb intézkedések lépnének életbe.
h i r d e t é s
Az osztrák síterepekre idén tervezett szabályozás bejelentése után Hochkar is elindította a kedvezményes szezonbérlet vásárlási lehetőséget.

A síterep szerint a 3G-szabálynak megfelelő síelők mindhárom csoportjának (beoltott, betegségből felgyógyult, vagy friss negatív teszttel rendelkező) kínálnak megoldást az online vásárlási felületükön.

A beoltott vagy betegségből felépült síelőknek, akár személyesen vagy az interneten vásárolták meg a szezonbérletet, a bérlet használata előtt, akár az interneten vagy személyesen a pénztárnál, a megfelelő dokumentumot be kell mutatniuk.

A beoltatlanok is vásárolhatnak szezonbérletet, nekik azonban a kasszánál minden alkalommal be kell mutatniuk a negatív tesztről szóló friss igazolást. Amennyiben szigorúbb szabályok lépnek életbe, pl. 2G esetén negatív teszt már nem jogosít fel síelésre, akkor a síelés lehetőségéből kizárt csoportok pénzügyi visszatérítést kapnak - ígéri a síterep. Ugyanez vonatkozna arra az esetre, ha az 1G szabály (csak oltottak) lépne érvénybe.

A síterep honlapján mostantól október 31-ig családi kedvezményeket kínálnak, amely egy többfős család esetén jelent nagyobb megtakarítást. Egy négyfős család esetében akár 50%-os kedvezmény is elérhető. Két felnőtt esetében, a második bérletet az eredeti 396 eurós ár helyett, 25%-os kedvezménnyel, 297 euróért lehet megvásárolni.

Ne felejtsük el, hogy a Hochkar bérlet a szomszédos, közös üzemeltetésű, Lackenhof-Ötscher síterepére is érvényes. Ezen felül a környék 5 síterepére Ybbstal bérlet, illetve 9 síterepre Sunnycard bérlet is vásárolható.

Ausztriában már korábban bejelentették, hogy a síszezon kezdetén lép életbe az un. 3G-szabály. Pontos dátum a rendelkezés életbe lépésére nem ismert, jelenleg még nem vezették be országos szinten. Szintén nincs hivatalos információ a szezonbérletek, illetve a többnapos jegyek vásárlásának szabályairól. A hochkariak a bejelentett 3G-szabályt próbálták a szezonra értelmezni a fent leírt módon.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »