Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 30-án nyit a sátoraljaújhelyi sípálya!

2014.12.29. sielok.hu

December 30-án nyit a sátoraljaújhelyi sípálya! Az idén későn érkezett a tél, és bár Sátoraljaújhelyre egyelőre csak a régen várt fagyok érkeztek meg, ez is elegendő volt ahhoz, hogy a Zemplén Kalandparkban 27-én szombaton beindítsák a hóágyúkat. Az első pálya 2014. december 30-tól várja a síelőket.
Bár a hétvégén a viharos erejű szél nehezítette a munkát, de az I-es pálya már olyan állapotban van, hogy 2014. december 30-án (kedden) a vendégek előtt is megnyitja kapuit.
Sátoraljaújhely
Sátoraljaújhely
Az I-es pálya lesz síelhető, két felvonóval, valamint a mozgójárdával. Az adott naptól sí- és snowboardkölcsönzésre is lehetőség lesz!
Nyitva tartás: minden nap 09:00-16:00 között.

Fontos infó: Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan azok a vendégek, akik a libegő alsó (ingyenes!) parkolóját veszik igénybe, a libegőt a sípályához való fel- és lejutáshoz térítésmentesen vehetik igénybe!
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.