Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Honda Kupa: amatőr gyermek síverseny a Mátrában

2010.01.05.

Honda Kupa: amatőr gyermek síverseny a Mátrában A Margit körúti Skioutlet síszaküzletben tartották ma reggel a Honda Kupa sajtótájékoztatóját, ahol a szervezők és szponzorok adtak választ a sajtó és a szakma kérdéseire. Január 9-én a Mátraszentistváni Síparkban startol az idei téli szezon első és legnagyobb hazai amatőr síversenye.
2010-ben 18. alkalommal kerül sor erre a gyermekversenyre, melynek lényege, hogy hobbisíelő gyerekek próbálhatják ki magukat egy rájuk méretezett egyszerű, mégis profi módon megrendezett alpesi sí versenyben. A bajnokság célja, hogy minél több kisgyerekkel és családdal megszerettesse a síelést. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy átadják a téli sportok iránti lelkesedésüket a fiatalabb korosztályoknak. Ennek érdekében fontosnak tartják, hogy senki ne távozzon csalódottan üres kézzel, minden benevezett versenyző névre szóló oklevelet, a dobogósok 26 kategóriában - 13 fiú + 13 lány korcsoport 4 évestől 16 éves korig - érmet és serleget kapnak, a verseny után ráadásként tombola is lesz, értékes nyereményekkel. A szombat délutáni verseny helyszíne a Mátraszentistváni Sípark lesz. A Snow Forecast viszonylag megbízható előrejelzése szerint a hétvégére télies idő, 0 fok körüli hőmérséklet várható. Mindenesetre a Sípark munkatásai minden eshetőségre felkészültek, műhóból 3 tartalék hódombot készítenek el addig is a pálya mellett, amit olvadás esetén be tudnak tolni a verseny helyszínéül kijelölt ötös pályára. Tavaly sokkal rosszabb előjelekkel indult az akkor Skioutlet Kupa néven szervezett verseny, de egy hetes esőzés után mégis ragyogó napsütésben, jó minőségű műhavon zajlott a jó hangulatúra sikeredett családi esemény. Idén újdonság lesz, hogy a 18 éves versenysorozat életében először - a nagyobb gyerekek síversenye 16 órától kivilágított pályán zajlik majd. Az eredményhirdetés így várhatóan este 7 óráig fog tartani. A versenyt idén a HONDA szponzorálja. Szabó Gábor a márka képviseletében elmondta, hogy a cég szlogenjének - "Az álmok ereje" - megfelelően szeretnék segíteni a gyermekeket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat, vagy legalábbis előrelépjenek egyet az álmaik irányába. Amíg a kicsik versenyeznek, addig a szülők lezárt útvonalakon tesztelhetik a Honda legújabb modelljeit. Várunk tehát minden érdeklődő családot e hét szombaton a Síparkban! Nevezni a Skioutlet.hu üzletben (tel.: 214-7985) vagy a helyszínen 11.00 óráig lehet.
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.