Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóviharok: szükségállapot néhány amerikai államban

2014.03.04. MTI

Hóviharok: szükségállapot néhány amerikai államban Texastól a kanadai határig ismét áramkimaradásokat és a közlekedésben fennakadásokat okozott a tél újabb támadása hétfőn az Egyesült Államokban. Hétfőn a havazás miatt országszerte összesen 2900 repülőjáratot töröltek és csaknem 5000-et indítottak késéssel.
Virginia, New Jersey, Delaware, Mississippi és Tennessee kormányzója szükségállapotot hirdetett. Az iskolák és a hivatalok zárva tartanak Maryland és Nyugat-Virginia állam hegyvidéki területein is, ahol 30 centiméternyi hó hullott.

A Tennessee állambeli Memphis környékén mintegy 30 ezer otthon és vállalkozás maradt áram nélkül. Hétfőn a havazás miatt országszerte összesen 2900 repülőjáratot töröltek és csaknem 5000-et indítottak késéssel. A legsúlyosabb helyzet a washingtoni Reagan-reptéren alakult ki, ahol a tervezett indulások 80 százaléka hiúsult meg.

Virginia államban egy ember életét vesztette egy útburkolat síkossága okozta közlekedési balesetben. Texasban, Oklahomában és Tennessee-ben a hétvége folyamán legkevesebb négyen haltak meg hasonló okból kifolyólag.

A meteorológia szolgálat szerint a Nagy Síkságtól a keleti partvidékig jelenleg 15 fokkal van hidegebb az évszakban megszokottnál.

Washingtonban, ahol hétfőn nem nyitottak ki a hivatalok és az iskolák is zárva tartottak, kedden az időjárás miatt elmarad a Fed kormányzótanácsa három tagjelöltjének meghallgatása.

KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.